ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: Πώς έπεσε στη “φάκα” της Δίωξης Ναρκωτικών ο 60χρονος με το 1,5 κιλό ηρωίνης (pics)

Οι αστυνομικοί του είχαν στήσει… «καρτέρι» και αφού τον ακινητοποίησαν, τον υπέβαλαν σε έλεγχο

Στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε σήμερα το πρωί 11/10 ένας 60χρονος Κρητικός που φέρεται να είχε στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης 1,5 κιλού. 

Ο 60χρονος ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι γνώριμος των Αρχών, συνελήφθη σε περιοχή του δήμου Χανίων από στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. 

Όπως φαίνεται, η Αστυνομία είχε βάλει στο «στόχαστρο» τον 60χρονο άνδρα: Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ο 60χρονος διακινούσε ναρκωτικά.  

Το προηγούμενο διάστημα οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκε ο 60χρονος την ώρα που αποβιβαζόταν από πλοίο της γραμμής στα Χανιά.  

Οι αστυνομικοί του είχαν στήσει… «καρτέρι» και αφού τον ακινητοποίησαν, τον υπέβαλαν σε έλεγχο. 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν -και κατασχέθηκαν- 1502 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου, το ποσό των 350 ευρώ που φέρεται να προήλθε από παράνομες δραστηριότητες κι ένα κινητό τηλέφωνο.  

αστυνομία

«Ακολούθησε έρευνα στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ζυγαριά ακριβείας και ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν έφερε την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή» αναφέρει η σχετική αστυνομική ανακοίνωση. 

Ο 60χρονος συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button