ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο λόγος που δεν έχει απαντήσει ο Τοράλ και το «δίδυμο» των Καραχάλιου-Παντελάκη!

Εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα αναμένονται τις επόμενες μέρες για τον ΟΦΗ, με πρώτο χρονικό «σταθμό» την έναρξη της προετοιμασίας σε λιγότερο από 15 μέρες.

Οι Κρητικοί «χτυπούν» προς κάθε κατεύθυνση σε μεταγραφικό επίπεδο, όμως υπάρχουν και «εσωτερικά ζητήματα», ενώ μένει να δούμε αν η παραπάνω φωτογραφία αποδειχθεί… προφητική (για οποιαδήποτε εξέλιξη).

Ο Τζον Τοράλ δεν έχει ακόμη απαντήσει στην πρόταση της ομάδας του Ηρακλείου και ο λόγος είναι συγκεκριμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός μέσος είχε εξ αρχής αποσαφηνίσει τις προθέσεις του, αξιολογώντας την κατάσταση για το μέλλον του. Με θετική διάθεση για την προοπτική να συνεχίσει στον ΟΦΗ, ζήτησε παράλληλα χρόνο ώστε να εξετάσει πιθανές προτάσεις από ομάδες που τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA. Προς αυτή την κατεύθυνση δούλεψε ο εκπρόσωπος του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προέκυψαν δύο περιπτώσεις ομάδων, που όμως δεν προέρχονται από καλά πρωταθλήματα. Ταυτόχρονα, ο Ισπανός εξετάζει μία επιλογή από ομάδα του Ντουμπάι και μία από την Κίνα, ενώ σε κάθε περίπτωση το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα (ίσως και μέσα στην εβδομάδα).

Στο μεταγραφικό πεδίο, ο Ζήσης Καραχάλιος (αμυντικός μέσος) απασχολεί τον ΟΦΗ που θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον παίκτη, ενώ στη λίστα των «ασπρόμαυρων» είναι και ο Χανιώτης στόπερ, Νόντας Παντελάκης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button