ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σοκ με τον θάνατο βρέφους στη Θήβα: «Δεν κουνιόταν. Τα μάτια του ήταν ανοιχτά, δεν έπαιρνε ανάσα» – Συγκλονίζουν οι τραγικοί γονείς (vid)

«Το έβαλα εκεί και άρχισα να προσπαθώ να του δώσω οξυγόνο», είπε ο πατέρας του βρέφους που άφησε την τελευταία του πνοή στη Θήβα

Ένα βρέφος μόλις 18 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη Θήβα ανήμερα του Πάσχα. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας – νεκροτομής που παραγγέλθηκε, οι γονείς του 18 μηνών βρέφους μίλησαν στην κάμερα του Alpha, περιγράφοντας όλα όσα έγιναν το πρωί της Κυριακής.

«Ούτε η καρδιά του χτύπαγε, ούτε ανέπνεε», ανέφερε η μητέρα του, συμπληρώνοντας: «Το κοιτάω, δεν κουνιόταν. Τα μάτια του ήταν ανοιχτά, δεν κουνιόταν. Το κοιτάω, δεν έπαιρνε ανάσα, τίποτα και άρχισα και του έκανα στο κρεβάτι πρώτα μαλάξεις. Ξύπνησα τον άνδρα μου και πήγα μαζί με το μωρό μέσα και του είπα ‘δεν παίρνει οξυγόνο’».

«Το έβαλα εκεί και άρχισα να προσπαθώ να του δώσω οξυγόνο», είπε ο πατέρας του παιδιού, προσθέτοντας: «Η γυναίκα μου πήρε το τηλέφωνο και άρχισε να καλεί ασθενοφόρο κι εγώ άρχισα να του κάνω μαλάξεις, αλλά κατέληξε».

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11:00 της Κυριακής του Πάσχα, όταν η μητέρα αντιλήφθηκε ότι ο μικρός Μοχάμεντ δεν είχε σφυγμό. Άμεσα στο σπίτι της οικογένειας έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το άτυχο νήπιο κάνοντας προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Το βρέφος διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει στη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button