ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Άρχισαν να χτυπάνε βίαια την πόρτα της, ενώ εκείνη κοιμόταν – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Έφοδο έκαναν αστυνομικοί , νύχτα, στο σπίτι Βολιώτισσας φοιτήτριας στο Τμήμα Κοινωνιολογίας Ρεθύμνου, την προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα και στη συνέχεια την άφησαν ελεύθερη.

Σε συνέντευξή της που αναρτήθηκε στο Instagram, η νεαρή ανέφερε ότι ενώ κοιμόταν στο σπίτι της στο Ρέθυμνο, οι αστυνομικοί άρχισαν να χτυπάνε βίαια την πόρτα της, ενώ εκείνη κοιμόταν, έτρεξε να ανοίξει γιατί δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε και πριν προλάβει να ρωτήσει τι έγινε, μπήκαν μέσα συνοδεία αστυνομικού σκύλου.

Η ίδια είπε ότι δεν της έδειξαν ένταλμα έρευνας και δεν της είπαν το λόγο, άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι και να τα κάνουν όλα άνω κάτω, ενώ τη ρωτούσαν αν έχει κάτι παράνομο και η ίδια απαντούσε αρνητικά.

Σύμφωνα με τη φοιτήτρια, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι παράνομο στο σπίτι της και πήραν μόνο δύο σπρέι που είχε πολύ καιρό, ενώ κατά την προσαγωγή της στο Τμήμα την ενημέρωσαν ότι η έρευνα έγινε, γιατί ενδεχομένως σχετιζόταν με συνθήματα που γράφηκαν στην πόλη του Ρεθύμνου υπέρ της Παλαιστίνης.

Όπως αναφέρει στο βίντεο στο Instagram, στο Τμήμα της πήραν κατάθεση πάνω από μια ώρα και περίπου 30’ τον συγκάτοικό της, στη συνέχεια τους άφησαν ελεύθερους, χωρίς να δώσουν εξηγήσεις για τον λόγο της έρευνας στο δικό της σπίτι. Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, με τη συμμετοχή αρκετών φοιτητών που φώναζαν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button