ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Δυνατή υποψηφιότητα ο Σταύρος Στεφανάκης στο συνδυασμό του Μιχάλη Καραμαλάκη

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη «Ηράκλειο η πόλη μας» Σταύρος Στεφανάκης αναφέρεται στην υποψηφιότητα του

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 20 Σεπτεμβρίου 1985.Είμαι παντρεμένος με την Αικατερίνη Μαντζαράκη και έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων  Δ.Ο.Σ.Ε. Ηρακλείου, συνεχίζοντας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο όπου και ολοκληρώνω τις σπουδές μου στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών στο τμήμα της Δημόσιας Διοίκησης.

Ξεκίνησα να δραστηριοποιούμε επαγγελματικά στο χώρο της υγείας το 2006, ιδρύοντας με τον αδερφό μου Γιώργο  την εταιρεία Life Care – Ιατρικά Είδη προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα που εξειδικεύονται στην ανακούφιση και την καλύτερη ποιότητα ζωής, των πασχόντων συνανθρώπων μας.  Η εταιρία μας έχει επεκταθεί εκτός από την Κρήτη, με φυσική παρουσία και στην Αθήνα, ενώ το 2017 ήρθε να προστεθεί η εταιρεία  VIOPHARMED στις δραστηριότητες μας με ειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής. Πέραν των δραστηριοτήτων της, η εταιρεία συμβάλει ενεργά στο ετήσιο Α.Ε.Π. της χώρας μας, με τη μείωση της  ανεργίας,  παρέχοντας απασχόληση σε επιστήμονες και δραστήριους νέους. 

Οι λόγοι που επέλεξα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να ασχοληθώ ενεργά με τα του δήμου, είναι ότι τη δεδομένη στιγμή ηγείτο του ψηφοδελτίου «ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηράκλειου κ. Μιχάλης Καραμαλάκης. Άνθρωπος δοκιμασμένος σε δύσκολα διοικητικά πόστα όπου κράτησε επάξια το μέτρο και το επίπεδο.  Ικανότατος να είναι επικεφαλής πάντα, αξιόλογων ομάδων, ένας άνθρωπος προσηνής και οραματιστής με μονό στόχο το κοινό καλό και το ενωτικό γίγνεσθαι. Η εμπειρία του να αντιλαμβάνεται έγκαιρα τις παθογένειες, τον καθιστά τον μόνο ικανό να επιλύει ειρηνικά και μόνο σε πνεύμα συνεργασίας, τις όποιες αντιξοότητες. Η εκτίμηση που έχω είναι ότι αυτή η πόλη, έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες ανέλιξης και πρέπει να αποκτήσει την ανάλογη δυναμική, τόσο εντός  όσο και εκτός των ορίων της. Υπάρχουν ευκαιρίες αναξιοποίητες, όπου πλέον πρέπει να έχουν προτεραιότητα.

Στόχος μου είναι η εκλογή μου, προκειμένου να εργασθώ με αυταπάρνηση σε ένα ιστορικό Δήμο, το Δήμο Ηρακλείου, για ένα βιώσιμο και υπερσύγχρονο δημοκρατικό Ηράκλειο, που θα έχει όλα εχέγγυα να επιτελέσει τη ναυαρχίδα του πολιτισμού στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης. Μας αξίζουν πολλά μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα για εμάς και τα παιδιά μας. Η ιεράρχηση των αναγκών μας και ο προγραμματισμός της επίλυσης τους θα μας χαρίσουν την πολυπόθητη ποιότητα στη καθημερινότητά μας. 

Γι’ αυτό ζητάω την αμέριστη στήριξη όλων σας, ώστε μαζί να κάνουμε τη φωνή μας πιο δυνατή, για ένα κόσμο καλύτερο, πιο ανθρώπινο, πιο κοινωνικό, πιο  όμορφο και πιο εξωστρεφή.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button