ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Οι Βολιώτες του Survivor αντιμέτωποι στον Άγιο Δομίνικο – Χρήστος Βολικάκης vs Σταμάτης Ταλαδιανός

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του νέου Survivor, ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τα ονόματα όλων των παικτών που μαζί με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης γεννήθηκε και ζει στον Βόλο και είναι 35 ετών. Άρχισε να ασχολείται με την ποδηλασία όταν ήταν 8 ετών και τίποτα δεν ήταν τυχαίο, καθώς πρόκειται για «οικογενειακή υπόθεση». Μεγαλώνοντας, πέρασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Βόλου, αλλά δεν συνέχισε τις σπουδές του καθώς κέρδισε τον Παγκόσμιο Τίτλο στην ποδηλασία. Κατέχει το αξίωμα του Υποπλοίαρχου στο Πολεμικό Ναυτικό. Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που πιστεύει πως θα αντιμετωπίσει; Η έλλειψη επικοινωνίας και επαφής με τον γιο του που είναι 18 μηνών, αλλά και τα ανίψια του. Έχει μάθει να μάχεται σκληρά, χάρη στην ποδηλασία, να αντέχει τις κακουχίες αλλά και τις σκληρές δίαιτες! Το μότο ζωής που θα τον ακολουθήσει και σε αυτό το ταξίδι είναι: «Δεν τα παρατάω ποτέ και δεν ξεχνάω ποιος είμαι».

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι 32 ετών και διατηρεί νυχτερινό κλάμπ. Γεννήθηκε στο Βόλο, έζησε στη Σκόπελο, μετακόμισε στην Κύπρο για σπουδές, παρέμεινε εκεί εννέα χρόνια και… ετοίμασε βαλίτσες για Καραϊβική. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά τον κέρδισε η νυχτερινή ζωή, δουλεύοντας ως bartender και performer σε νυχτερινά μαγαζιά για αρκετά χρόνια. Πλέον, διατηρεί club και εστιατόριο σε Βόλο και Σκόπελο αντίστοιχα. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο με το οποίο έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά. Τι θα του λείψει περισσότερο; Η οικογένειά του. Το πάθος του όμως για κάθε είδους πρόκληση τον έπεισε τελικά να τους αποχωριστεί για να… πετάξει για τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button