Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Ο Βαλαωρίτης στην υπηρεσία της παράταξης Καπεντζώνη

Απάντηση στα όσα συνέβησαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο τπυ Δήμου Δωρίδος, δίνει ο Δήμαρχος Δημήτρης Γιαννόπουλος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο κύριος Καπεντζώνης, κατά την προσφιλή του μέθοδο να κάνει το άσπρο μαύρο, με μία ενέργεια εντυπωσιασμού ή μεθοδευμένη κίνηση για την αποφυγή συζήτησης θέματος της ημερήσιας διάταξης που θα τον έφερνε, ενδεχομένως, σε πολύ δύσκολη θέση, προτίμησε να αποχωρήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο, διαστρεβλώνοντας έτσι, το νόημα του αποσπάσματος του ποιήματος του Βαλαωρίτη, που σε προηγούμενο Συμβούλιο χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τα προβλήματα που παρέδωσε, όπως φάνηκε και στο πρώτο μέρος των ερωτήσεων με τον απλήρωτο προμηθευτή των  ραμπών για τους αναπήρους και τα ζητήματα που έθεσε ο κ. Καραχασάνης σχετικά με τον απολογισμό της Σχολικής Επιτροπής, για το οικονομικό έτος 2023, δεν λύνονται με τέτοιες τακτικές!
Τον καλούμε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και με γόνιμο διάλογο να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα των πολιτών.
Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από φιγούρες και δράματα αλλά από γενναίες λύσεις που συμβαδίζουν με τη δύσκολη εποχή που ζούμε.
“Μήτρο διώξε εκείνα τα σκυλιά που μου χαλούν το φύτρο”.
Το ποίημα αναφέρεται στο νέο αφεντικό που ήρθε στη Λευκάδα και κυνηγούσε με τα σκυλιά του μέσα στα χωράφια χωρίς να υπολογίζει τίποτα.
Στις  λεκτικές επιθέσεις “λέτε ψέματα” που δεχόταν η παράταξή μας από τον κ. Μαυρομμάτη, απάντησε ο Πρόεδρος με το απόσπασμα του Βαλαωρίτη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ήρθαμε ως νέα αφεντικά να διαλύσουμε, αλλά μετά από την ισχυρή βούληση των πολιτών της Δωρίδας για να οικοδομήσουμε!

Ο Δήμαρχος Δωρίδος

Δημήτριος Γιαννόπουλος»

The post Ο Βαλαωρίτης στην υπηρεσία της παράταξης Καπεντζώνη appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button