ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο Αταμάν δήλωσε πως περίμενε την ανατροπή από το 0-2

«Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Τα παιδιά έκαναν φανταστική σεζόν. Κερδίσαμε όλους τους μεγάλους τίτλους φέτος. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ, δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα, ακόμη και στο 1-2 από τη Μακάμπι, πήγαμε στο Final 4 και πήραμε την Ευρωλίγκα, ενώ τώρα από το 0-2 δεν καταθέσαμε τα όπλα και αλλάξαμε τη σειρά. Είναι μια ιστορική σεζόν για μια ομάδα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πριν το τρίτο παιχνίδι, όταν ήμασταν στο 0-2, είπα στους παίκτες μου πως μόνο εσείς μπορείτε να το γυρίσετε. Ιστορική ομάδα, μαγική, τα καταφέραμε όλα. Ο Σλούκας πριν δύο μήνες είπε πως ‘ελπίζω να πιο σαμπάνια με τον κόουτς’. Τώρα θα πιούμε», ανέφερε o Εργκιν Αταμάν για το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός και συνέχισε μιλώντας για όλα…

Για το αν ήταν θέμα ψυχολογίας και προσωπικοτήτων οι δύο τίτλοι είπε: «Κάναμε μια συμπαγή ομάδα, πετύχαμε στις μεταγραφές και φέραμε σημαντικούς παίκτες όπως ο Σλούκας. Έχουμε παίκτες με ποιότητα αλλά και χαρακτήρα, που παλεύουν. Δεν ξέρω γιατί πολλοί το θεωρούν πολύπλοκο να φτιάξεις μια καλή ομάδα με τόσους νέους παίκτες. Όταν έχεις παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Ναν και ο Λεσόρ, είναι απλό (γέλια). Ο κόσμος άρχισε να πιστεύει σε μας και πίστευε ως το τέλος. Μετά το 0-2 όλοι, ο πρόεδρος, ο κόσμος, έλεγαν ‘κανένα πρόβλημα’. Αυτή ήταν η μαγεία αυτής της ομάδας».

Για την αυτοπεποίθηση που βγάζει σχολίασε: «Ο γιος μου, ο Σαρπ, πήγε και ήρθε τέσσερις φορές από την Κωνσταντινούπολη. Είναι μεγάλος υποστηρικτής της ομάδας. Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει τις δηλώσεις μου, όταν πιστεύω στην ομάδα, στο κλαμπ, στον πρόεδρο… Δεν μπορείς να έχεις επιτυχίες χωρίς σπουδαίους παίκτες. Ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε σπουδαίες επενδύσεις στους κατάλληλους παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους συνεργάτες μου, κυρίως στον Χρήστο Σερέλη, που είναι κι αυτός πρώτος προπονητής μαζί μου. Αρχίσαμε το 2023 και το 2024 πήραμε τα πάντα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button