ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο ανοιχτός… δρόμος του Κυπέλλου, περνάει από τη βελτίωση και για το πρωτάθλημα!

Η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου… κλείδωσε χθες για τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Καισαριανής, όχι όμως με πειστική εμφάνιση.

Αντιθέτως, με απόδοση σε πολύ χαμηλά στάνταρ, κάτι όχι τόσο αναμενόμενο μετά την καλή αγωνιστική παρουσία στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Βέβαια, αυτή η αστάθεια είναι κύριο γνώρισμα του εφετινού ΟΦΗ, που σε επίπεδο Super League έχει να νικήσει για 11 συνεχόμενους αγώνες.

Με την επιστροφή της αποστολής, μπαίνει ξανά σε διαδικασία πρωταθλήματος, με προετοιμασία… εξπρές για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.

Ένα καθοριστικό παιχνίδι και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Κύπελλο και το πρωτάθλημα είναι… παράλληλοι δρόμοι από δω και πέρα, με ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα «βαρύ» και απαιτητικό.

Πράγματι, ο δρόμος μοιάζει… ανοιχτός με προοπτική ημιτελικών και βλέπουμε, όμως αυτό πρέπει να συνοδευτεί με αγωνιστική βελτίωση. Με διάρκεια στην καλή απόδοση και βελτίωση, που θα πηγαίνει «πακέτο» και με τα αποτελέσματα.

Η ομάδα του Πέπε Μελ πρέπει να βρει καλό βηματισμό στην απόδοση της και στο πρωτάθλημα, ώστε να πατήσει καλύτερα στα πόδια της και στην προσπάθεια να φτάσει όσο γίνεται πιο μακριά στο Κύπελλο. Άλλωστε, συγκριτικά με τους στόχους που τέθηκαν στην αρχή της σεζόν, αυτός είναι στην παρούσα φάση ο πιο ρεαλιστικός.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button