ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο Ανδρέας Ξυδάκης Τεχνικός Διευθυντής στις Γυναίκες ΟΦΗ

Ξεκινά η στελέχωση του τεχνικού τιμ στην γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, με τον Ανδρέα Ξυδάκη να αναλαμβάνει την θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Ο κ. Ξυδάκης γνωρίζει καλά το γυναικείο ποδόσφαιρο, καθώς πριν δύο χρόνια ήταν προπονητής στον Εργοτέλη. Ο ΟΦΗ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Ο κ. Ξυδάκης, με την πολύχρονη εμπειρία και το εντυπωσιακό βιογραφικό του, έρχεται για να ενισχύσει την πρώτη ομάδα και να θέσει τα θεμέλια για την ανάπτυξη των ακαδημιών μας.

Στόχος του είναι η δημιουργία μιας ισχυρής αναπτυξιακής ομάδας που, σε συνεργασία με τους προπονητές, θα καθοδηγήσει τις νεαρές ποδοσφαιρίστριες στο υψηλότερο επίπεδο. Παράλληλα, ο κ. Ξυδάκης θα συμβάλλει στην οργάνωση του προπονητικού επιτελείου και στη διάδοση των αξιών της ομάδας στις ακαδημίες.

Πέρα από τις άριστες τεχνικές του γνώσεις, ο ρόλος του Τεχνικού Διευθυντή στην καινούργια εποχή του Ο.Φ.Η. για το γυναικείο ποδόσφαιρο απαιτεί προσωπικότητα, χαρακτήρα, κοινωνικές και ηθικές αξίες. Ο Αντρέας Ξυδάκης ενσαρκώνει όλα αυτά τα στοιχεία και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της νέας διοίκησης.

Το όραμά του μέσω των ακαδημιών είναι να προσελκύσει νέα παιδιά, βοηθώντας τα να αναπτύξουν έναν στιβαρό χαρακτήρα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, μέσα από τον αθλητισμό.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Ξυδάκης θα πετύχει στον νέο του ρόλο, όπως άλλωστε έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Αντρέα, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ο.Φ.Η.!»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button