ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Νέο VW T-Cross: Απολαύστε οδήγηση – Με 4 χρόνια εγγύηση και τώρα 3,9% επιτόκιο! (pics)

Από την  KARENTA AE, 5ο χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών, τηλ. 2810 331050.

Σάββατο πρωί, με ένα ανοιξιάτικο ήλιο να χαρίζει απλόχερα θαλπωρή και να ανεβάζει τον οδηγικό μας ίστρο φτάνουμε στην Αγία Βαρβάρα, έχοντας στόχο τον Κομμό, αφού πρώτα και μέσω της νέας Ε.Ο. Ηρακλείου-Μοιρών περάσουμε από Μοίρες, Πετροκεφάλι και Πιτσίδια. Λίγο πριν τη διακλάδωση της Αγίας Βαρβάρας κι αντίθετα με το πλάνο μας, η σκέψη πως ένα τέτοιο μέσο αξίζει κάτι παραπάνω από μια fast track διεκπεραιωτική μετακίνηση, τραβάμε ευθεία και βρισκόμαστε στους άδειους από κυκλοφορία Ανεγύρους, ένα δρόμο που λες και ο δημιουργός του όταν τον σχεδίαζε είχε στο μυαλό του αυτοκίνητα όπως το T-Cross και βέβαια, είναι περιττό να σας πω ότι το ευχαριστηθήκαμε.

Όλα αυτά με το ανανεωμένο σε αισθητική, αυξημένες διαστάσεις και απόσταση από το έδαφος, εφαρμοσμένη σύγχρονη τεχνολογία ασφάλειας και άνεσης νέο Volkswagen T-Cross, που έφτασε στην KARENTA Ηρακλείου έτοιμο να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του με τις πάνω από 1,2 εκ. πωλήσεις από το 2019 όταν και έκανε την είσοδό του στην κατηγορία των Β-SUV.

Με μήκος αυξημένο κατά 27mm και μεταξόνιο στα 2.563 mm, το νέο Volkswagen T-Cross διεκδικεί πλέον μεγαλύτερη πελατειακή γκάμα και σ’ αυτό σίγουρα θα συντελέσει η νέα, εκλεπτυσμένη αισθητική του με τη φαρδιά μάσκα, τον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, τα νέα φωτιστικά σώματα IQ.LIGHT LED matrix και τις φωτεινές λωρίδες, τα προστατευτικά γύρω από το αμάξωμα, το μοτίβο “Χ” στα πίσω φωτιστικά, τις ανασχεδιασμένες ζάντες και τα νέα έντονα χρώματα, όλα στοιχεία που θα τραβήξουν την προσοχή σου και θα σε κάνουν να προσέξεις το Β-SUV της Volkswagen.

Βελτιωμένο και πιο σύγχρονο είναι και το εσωτερικό του νέου T-Cross, με τα υψηλής ποιότητας Soft Touch υλικά, τα sport comfort καθίσματα, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων “Digital Cockpit”, την έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης και τον αποθηκευτικό χώρο που φτάνει τα 1.281 λίτρα. Όσο για τους χώρους της καμπίνας και την πρακτικότητα, αυτές παραμένουν στα κορυφαία νούμερα του προηγούμενου T-Cross.

T-CROSS 6

Το νέο T-Cross προσφέρεται σε εμπροσθοκίνητες εκδόσεις και με επιλογή από τρεις turbo βενζινοκινητήρες TSI, τον τρικύλινδρο1,0 λίτρου με 95 ή 116 ίππους και χειροκίνητο 5αρι κιβώτιο η πρώτη έκδοση και 6τάχυτο ή 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη (DSG) η δεύτερη, ενώ την γκάμα συμπληρώνει η έκδοση με τον τετρακύλινδρο turbo1,5 TSI με150 ίππους και αποκλειστικά 7άρι DSG. Πάμε τώρα στον εξοπλισμό που είναι πλήρης καθώς το νέο T-Cross διατίθεται με όλες σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας από το πλούσιο οπλοστάσιο του Ομίλου Volkswagen.

T-CROSS 1

Ευέλικτο, ασφαλές και έτοιμο να αξιοποιήσει την προηγμένη του τεχνολογία και τα συστήματα οδήγησης, το νέο Volkswagen T-Cross διακρίνεται για τον τρόπο που προσαρμόζεται στις εκάστοτε απαιτήσεις του οδηγού και του δρόμου, είτε αυτές είναι η κίνηση στην πόλη, οι ευθείες των εθνικών οδών ή στην περίπτωσή μας οι φιδίσιοι δρόμοι της Κρήτης. Και κλείνοντας τα της οδήγησης, μια άξια λόγου αναφορά στο IQ.DRIVE με τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και τις καινοτόμες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, συστήματα που πιστεύουμε ότι κάθε ενδιαφερόμενος για αγορά νέου αυτοκινήτου θα πρέπει να λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψη του.

T-CROSS 1

Οδηγώντας το νέο Volkswagen T-Cross, αυτό που βγαίνει σαν συμπέρασμα είναι πως το Β-SUV της γερμανικής φίρμας στέκει πολύ ψηλά στη λίστα με τα μοντέλα  που ανεξάρτητα από κατηγορία, χαρίζουν απλόχερα υψηλές δόσεις ασφάλειας, άνεσης και οδηγικής ευχαρίστησης.

T-CROSS 1

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button