ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ορκωμοσία στα Χανιά: Οι δεσμεύσεις της νέας δημοτικής αρχής και οι δηλώσεις της αντιπολίτευσης

«Όλοι εμείς εδώ καλούμαστε να ανανεώσουμε τους όρκους και την υπόσχεση μας. Ότι θα παλέψουμε, θα αγωνιστούμε να εκφράσουμε τις αγωνίες και τους πόθους των Χανιωτών, των ανθρώπων που θεωρούν ότι ο τόπος μας έχει τις δυνατότητες, το έμψυχο δυναμικό και την ιστορία να προχωρήσει αισιόδοξα στο μέλλον» δήλωσε μετά την τελετή ορκωμοσίας ο κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης

Να υπηρετήσουν την πόλη και τους δημότες για την επόμενη πενταετία δεσμεύτηκαν η δημοτική αρχή ,τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου και των δημοτικών κοινοτήτων Χανίων, που ορκίστηκαν χθες ενώπιον του σεβασμιότατου μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού στην κατάμεστη αίθουσα του Θεάτρου Μίκης Θεοδωράκης. Την υπόσχεση του να εκφράσει τις αγωνίες όλων των Χανιωτών ανανέωσε ο επανεκλεγείς δήμαρχος κ.Παναγιώτης Σημανδηράκης ενώ κ.Κατερίνα Μανιμανάκη και κ.Μπάμπης Λουτσέτης δήλωσαν ότι θα υπερασπιστούν τα συμφέροντα των δημοτών.

Πολιτικό όρκο έδωσαν οι παρατάξεις της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

«Όλοι εμείς εδώ καλούμαστε να ανανεώσουμε τους όρκους και την υπόσχεση μας. Ότι θα παλέψουμε, θα αγωνιστούμε να εκφράσουμε τις αγωνίες και τους πόθους των Χανιωτών, των ανθρώπων που θεωρούν ότι ο τόπος μας έχει τις δυνατότητες, το έμψυχο δυναμικό και την ιστορία να προχωρήσει αισιόδοξα στο μέλλον» δήλωσε μετά την τελετή ορκωμοσίας ο κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης.  

Tη διαβεβαίωση ότι η δημοτική κίνηση “Όνειρο είναι τα Χανιά”, θα τιμήσει την ψήφο των Χανιωτών μένοντας πιστή στις αρχές και το όραμα της, έδωσε η επικεφαλής της παράταξης κ. Κατερίνα Μανιμανάκη. «Θέλουμε το δήμο μας δίπλα στον πολίτη, δίπλα στην επιχείρηση, δίπλα στον εργαζόμενο. Δίπλα στο ευάλωτο νοικοκυριό» είπε. Για μια δύσκολη περίοδο για την αυτοδιοίκηση με δυσμενείς εξελίξεις στην υγεία, την παιδεία και την εργασία μίλησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Μπάμπης Λουτσέτης σημειώνοντας ότι επιδίωξη της παράταξης είναι να αποτελέσει τη φωνή του Χανιώτικου κινήματος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. 

Δείτε το βίντεο της τελετής Ορκωμοσίας

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button