ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στο Ρέθυμνο ο Κυριάκος Πιερρακάκης – «Δεκτό το αίτημα δυσπρόσιτων σχολείων στον Μυλοπόταμο» (vid)

Στο Ρέθυμνο βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Κεφαλογιάννη και την υποψήφια ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Ελεονώρα Μελέτη

«Προσπαθούμε να λύνουμε θέματα στο πεδίο» δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης σήμερα από το Ρέθυμνο, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα χαρακτηρισμού ως δυσπρόσιτων των σχολείων του δήμου Μυλοποτάμου.

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε ο υπουργός στην αντιπεριφέρεια με φορείς και τους πρυτάνεις του παν/μιου Κρήτης και ΕΛΜΕΠΑ, τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα ίδρυσης

Ο κ. Πιερρακάκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Κεφαλογιάννη και την υποψήφια ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Ελεονώρα Μελέτη, πραγματοποίησαν συνάντηση με στελέχη της ΝΔ σε κατάστημα εστίασης στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από πολίτες.

Νωρίτερα, ο υπουργός Παιδείας επισκέφθηκε το αστεροσκοπείο του Σκίνακα στα Ανώγεια, το υπό ανακατασκευή Γυμνάσιο – Λύκειο και το Δήμο Ανωγείων, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο Δήμο Μυλοποτάμου και το Γυμνάσιο Περάματος.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button