ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Οι πολίτες πρέπει να στείλουν μήνυμα πολιτικής σταθερότητας σε αυτές τις ευρωεκλογές

Στην κάλπη της 9ης Ιουνίου για τις ευρωεκλογές η Ελληνική κοινωνία πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σταθερότητας

Οι ψηφοφόροι, η ελληνική κοινωνία, δεν πρέπει να λησμονούν ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν η Παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση χάριν στον οραματισμό και στη στρατηγική επιλογή του ιδρυτή μας Κωνσταντίνου Καραμανλή κόντρα στο λαϊκισμό της εποχής και στα συνθήματα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο».

Η Νέα Δημοκρατία όλα αυτά τα χρόνια εγγυάται την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Την ευρωπαϊκή πορεία της. Χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Και καλούμε τους πολίτες να στείλουν ένα μήνυμα πολιτικής σταθερότητας σε αυτές τις ευρωεκλογές. Γιατί το τι συμβαίνει σε μία εθνική κάλπη έχει ασφαλώς αντανάκλαση στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις.

Σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση επιβάλλεται να πείσουμε όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που σκέφτονται να μην ψηφίσουν ή έχουν κάποιες έστω και δικαιολογημένες δυσαρέσκειες, να τους πείσουμε και να τους εξηγήσουμε γιατί είναι σημαντικό να στηριχθεί η Νέα Δημοκρατία.

Το βράδυ των εκλογών, το βράδυ της 9ης Ιουνίου, όταν θα ανοίξουν οι κάλπες και θα καταμετρηθούν τα ψηφοδέλτια, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι πρώτη και ισχυρή

Να παραμείνει το ισχυρότερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη για να μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη της επόμενης μέρας.

Και εμείς οφείλουμε να έχουμε επιλέξει άξιους εκπροσώπους για να μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ανθρώπους που γνωρίζουν και μπορούν. Να υπηρετήσουν τα Εθνικά μας Δίκαια και τα συμφέροντα της Ελληνικής κοινωνίας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button