Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ντόπιων μουσικών στην αυλή του Φιλοπρόοδου – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Με προσωπικές μουσικές συνθέσεις ολοκληρώθηκε  η δεύτερη μέρα του 1ου Φεστιβάλ ντόπιων δημιουργών στην αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων.

Τη σκηνή του Φιλοπρόοδου κατέλαβαν τρία μουσικά σχήματα χρωματίζοντας το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, φτιάχνοντας την ατμόσφαιρα πιο ιδιαίτερη.

Ο καθένας και η καθεμία κατέθεσαν και μοιράστηκαν με τον κόσμο ένα κομμάτι της ψυχής τους, από την προσωπική τους μουσική συλλογή κομματιών, αλλά και την πλευρά που βλέπουν οι ίδιοι μέσα από τις νότες την καθημερινότητα, την εμπειρία, την αγάπη, την ζωή…

Με σειρά την εμφάνισή τους έκαναν επί σκηνής οι:

Πρώτο σχήμα: Καβούκας Μάκης – Σύνθεση – Κιθάρα, Κωνσταντίνα Τεντόγλου – Φωνητικά, Παπαδόπουλος Βασίλης – Κιθάρα

Δεύτερο σχήμα: Παπαθεοδώρου Γιώργος (aka Romantique) – Σύνθεση – Κιθάρα – Φωνητικά, Γιάννης Παπαδημητρίου – Πλήκτρα/Πιάνο Στέφανος Μειχανετσίδης – Τύμπανα και Αναστάσιος Καραμιχάλης – Μπάσο

Τη βραδιά έκλεισε ο Χαλβατζής Νίκος – Σύνθεση – Κιθάρα – Πλήκτρα – Φωνή.

Με αυτή τη συνάντηση μουσικών έριξε αυλαία των καλοκαιρινών μουσικών εκδηλώσεων ο Φιλοπροοδος Σύλλογος Κοζάνης, με την επιθυμία να υπάρξει συνέχεια σε αυτήν την προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη στις 20 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί η τελευταία ταινία με τίτλο «Μεγάλες Προσδοκίες» (Great Expectations -1946).

Πρόκειται για μια εξαιρετική μεταφορά στον κινηματογράφο του βιβλίου του Κάρολου Ντίκενς , που σκηνοθέτησε ο Ντέιβιντ Λιν, και πρωταγωνιστούν οι: Τζον Μιλς, Βάλερι Χόμπσον, Μαρτίτα Χαντ, Άλεκ Γκίνες, Τζιν Σίμονς, Μπέρναρντ Μάιλς, και Φίνλεϊ Κιούρι, που λόγω των καιρικών συνθηκών, αναβλήθηκε.

 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button