ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Οι μπαλοθιές σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο στο Οροπέδιο Καθαρού – Πώς σημειώθηκε η τραγωδία (vid)

ακρόαση άρθρου

Λασίθι

Οι μπαλοθιές σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο στο Οροπέδιο Καθαρού – Πώς σημειώθηκε η τραγωδία (vid)

Σε τραγωδία κατέληξε το γλέντι σε κουρά προβάτων στο Οροπέδιο Καθαρού, με έναν 36χρονο να τραυματίζεται θανάσιμα από το όπλο που κρατούσε ο μπατζανάκης του. Οικογενειακή τραγωδία από το επικίνδυνο έθιμο με τις μπαλωθιές, με τον τραγικό θάνατο του 36χρονου κτηνοτρόφου να συγκλονίζει την Κρήτη

Το neakriti.gr και ο τηλεοπτικός φακός της ΚΡΗΤΗ TV βρέθηκαν στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (3/7) το γλέντι όπου έριχναν τις μπαλωθιές και με το κρασί να ρέει άφθονο. Ωστόσο η διασκέδαση μετατράπηκε σε τραγωδία, καθώς ένας 36χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από σφαίρα.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον Γιώργο Νταγιάκο, πατέρα ενός παιδιού από την Ιεράπετρα, ο οποίος μετέβη στην περιοχή για να βοηθήσει συγγενείς κτηνοτρόφους στις κουρές κοπαδιών, όταν ο δράστης πάνω στο κέφι του, άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου.

Στο χωριό Κεντρί όπου κατάγεται η μητέρα του άτυχου άνδρα, κάτοικοι εκφράζουν τη θλίψη τους και κάνουν λόγο για ένα φιλήσυχο άνθρωπο και οικογενειάρχη.

►Διαβάστε επίσης: Προθεσμία πήρε για να απολογηθεί την Δευτέρα ο 32χρονος μετά τους πυροβολισμούς στο Καθαρό Λασιθίου (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας πυροβολήθηκε στην θωρακική χώρα και μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στην Κριτσά και από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σε κατάσταση σοκ ο 32χρονος δράστης που σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του, συνελήφθη από άνδρες του ΤΑΕ Λασιθίου, υποστηρίζοντας ότι δεν κατάλαβε τι έχει γίνει και πως έπεσε νεκρός ο συγγενής του ενώ δεν θυμόταν που πέταξε το πιστόλι.

Εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη και ισχυρίστηκε ότι δεν περίμενε πως θα προκαλούσε τέτοιο κακό.

Αστυνομικοί προχώρησαν σε αυτοψία, συλλέγοντας στοιχεία και καταθέσεις που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης η οποία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όλη την Κρήτη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Δείτε το βίντεο:

Βαρύ το κλίμα στη σκιά της οικογενειακής τραγωδίας – Τι είπε στην ΚΡΗΤΗ TV ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Μανώλης Μενεγάκης: 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button