Διεθνής επικαιρότητα

Ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής κατά του Λύτρα: «Ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει»

Ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μίλησε για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση του 39χρονου δολοφόνου της κόρης του.

Στο μήνυμα που έστειλε στον ΑΝΤ1, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ανέφερε: «Χθες είπατε πως κάποιος σας έστειλε ένα μήνυμα που κάποιος ρωτούσε εάν αυτός ο δικηγόρος θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου. Πείτε στους τηλεθεατές σας, ότι αυτό το μήνυμα το έστειλε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε μέσα στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων και δεν είναι κανένα δημοσιογραφικό κόλπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Στο δικό μου παιδί δεν πήγαν ένα περιπολικό»

Ο πατέρας της άτυχης Κυριακής αναφέρθηκε και στο περιπολικό το οποίο ζήτησε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα να υπάρχει έξω από το σπίτι της για την προστασία της, όπως και έγινε, λέγοντας πως στην αντίστοιχη περίπτωση της κόρης του, δεν συνέβη το ίδιο: «Δύο πράγματα θέλω να σας πω: η σύζυγος του κ. Λύτρα, ζήτησε περιπολικό για προστασία έξω από το σπίτι της και πολύ καλά έκανε. Και πολύ καλά έπραξε και η αστυνομία. Αλλά στο δικό μου το παιδί δεν της πήγαν ένα περιπολικό να την πάει συνοδεία στο σπίτι της. Της είπαν ότι είναι ταξί. Δεύτερον, ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει. Ο όμοιος τον όμοιό του…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button