ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μπάσκετ: Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε η Αναγέννηση, η οποία άφησε πίσω της τη… δεισιδαιμονία που είχε απέναντι στο σύνολο των Βόρειων Προαστείων και πήρε τη νίκη με 79-73.
Σε ένα σκληρό παιχνίδι οι παίκτες του Μυρων Παπαδακη υπερέβαλαν εαυτό και έφτασαν στο 8-7 στην σειρά του 1ου ομίλου της National League 1.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Κρητης ταξιδεύει στην Αθήνα όπου και θα κυνηγήσει το «2 στα 2» κόντρα στο Εσπερο Καλλιθέας.

Η Αναγέννηση παρά τις απουσίες της εβδομάδας λόγω ίωσης τραυματισμών και μεταπτυχιακού κατάφερε να μπει δυναμικά στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Nationa League 1. Με πρωταγωνιστή τον Βιτσεντιτς ετρεξε ένα 7-0 και στη συνέχεια βρέθηκε στο 16-6. Ο αντίπαλος με ένα σερί του Καράμπελα κατάφερε να μειώσει τη διαφορα και εν τελεί στην εκπνοή της περιόδου να φέρει στα ισηα το παιχνίδι με 21-21.

Στη δεύτερη περίοδο με πρωταγωνιστή τον Μητροπαπα (αυτή τη φορά) η ομάδα μας πήρε και πάλι προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι όμως παραμόνευαν σε απόσταση… καλαθιού μέχρι και το 19ο λεπτό που με «πρωτοβουλίες» του αρχηγού Κριστοφερ Ραζη η Αναγέννηση ωρεθηκε στο +4 (42-38).

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μισού, ο λόγος ανήκε στους ψηλούς της Αναγέννησης με Κουρεπη, Βιτσεντιτς και Μητροπαπα να κρατάνε στο συν την ομάδα μας παρά την πίεση της Κηφισιάς. Εν τελεί το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε 62-55. Στην τελευταία περίοδο παρ ότι ο αντίπαλος πίεσε για την ανατροπή, η Αναγέννηση παρεμεινε μπροστά και εν τελεί πανηγύρισε την όγδοη νίκη της στο πρωτάθλημα με 79-73.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΑΕΝΚ 79-73
Ta δεκάλεπτα: 21-21, 42-38, 62-55, 79-73
Διαιτητές: Καρακάσης-Ελ Ανύ-Λιόνας (Ναλετάκης Ιωάν.)
Αναγέννηση (Παπαδακης, Μαραγκακης, Δραγαζης, Κομψελης): Βιτσεντιτς 23 (1), Οικονομόπουλος 2, Μητροπαπας 10, Κριθινακης 4 (1), Μαραγκακης 5 (1), Λαμπρακης, Σπυριδάκης 7, Κουρεπης 8, Καρλής, Κυριάζης, Βερτουδος 7 (1), Ραζης 13 (1).
ΑΕΝΚ (Λαδικος): Χρυσάκης, Κουτουλας 2, Χατζηνικόλας 16 (1), Παπανικολάου, Μανουσος 16 (1), Σκουρτης 6, Στασινόπουλος 8, Μιχαλακης 1, Καραμπελας 13 (1), Σκορδάς 10.
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button