Διεθνής επικαιρότητα

Ξεκίνησαν εντυπωσιακά οι αγώνες του «Cyclades Cup Antiparos»

Πλήθος διασημοτήτων του ναυταθλητισμού, συγκεντρώνουν οι εναρκτήριοι αγώνες του «Cyclades Cup Antiparos», που ξεκίνησαν χθες 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν αύριο 16 Ιουνίου 2024 στην Αντίπαρο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, το Cyclades Cup Antiparos και είναι επίσημα εγκεκριμένη εκδήλωση του Super Yacht Racing Association.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Cyclades Cup είναι μια συγκέντρωση superyachts που ξεπερνά ένα απλό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Το κύπελλο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους ιδιοκτήτες, τους καλεσμένους, τους καπετάνιους και το πλήρωμα να συναντηθούν σε ένα πνεύμα συντροφικότητας, και να γιορτάσουν την ιστιοπλοΐα σε μια από τις πιο θεαματικές αχαρτογράφητες διαδρομές στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων στο νησί θα παρουσιαστούν διάφορες εκδηλώσεις, ενώ αναμένονται πολλές προσωπικότητες του αθλήματος και λάτρεις του ναυταθλητισμού, όπως και επιχειρηματικός κόσμος τόσο της χώρας μας, όσο και εκτός Ελλάδος.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές το Cyclades Cup στην Αντίπαρο θα είναι ένα Σαββατοκύριακο σύνδεσης, συνεργασίας και βαθιάς εκτίμησης για τη θάλασσα, που συμπληρώνεται από μια σειρά κοινωνικών εκδηλώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες απο τους αγώνες.

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button