Διεθνής επικαιρότητα

Ν. Γκάλης: «Αν παίζαμε μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα χανόταν η μπάλα»

Μιλώντας στην κάμερα της ΝOVA, ο Νίκος Γκάλης, εξέφρασε την αισιοδοξία του όχι μόνο για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, αλλά και για καλή παρουσία στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ του 2024. Εν συνεχεία, σε ερώτηση αν θα… έχανε ποτέ το δίδυμο Γκάλη-Γ. Αντετοκούνμπο, απάντησε: «Θα χανόταν η μπάλα».

Ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος επέστρεψε σήμερα στο ΣΕΦ, εκεί που μαζί με τον Γιαννάκη, τον Φασούλη, τον Καμπούρη και τα άλλα παιδιά χάρισαν το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε ομαδικό σπορ στην Ελλάδα, και σχολίασε για την εμφάνιση της εθνικής απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία για το Προολυμπιακο Τουρνουά: «Ο κόσμος αγάπησε το μπάσκετ. Η Εθνική έχει πλήρη ομάδα, μπορεί να προχωρήσει αρκετά στους Ολυμπιακούς. Είμαι θετικός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ρωτήθηκε «αν θα έχανε από κανέναν το δίδυμο Νίκου Γκάλη – Γιάννη Αντετοκούνμπο», ο Γκάλης απάντησε γελώντας: «Θα χανόταν η μπάλα λίγο».

Στο τέλος, είπε σχετικά με τις πιθανότητες πρόκρισης της εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Πιστεύω είμαστε φαβορί. Έχουμε και τον κόσμο έκτο παίκτη. Πιστεύω όλα καλά θα πάνε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button