ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ντόρα Μπακογιάννη: «Η Κρήτη θα συνεχίσει να δίνει το μήνυμα στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη» (pics)

Ρέθυμνο

Ντόρα Μπακογιάννη: «Η Κρήτη θα συνεχίσει να δίνει το μήνυμα στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη» (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Ρέθυμνο η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την αισιοδοξία ότι  η «Κρήτη θα συνεχίσει να δίνει το μήνυμα στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου βρίσκεται η κ. Μπακογιάννη, η οποία παρίσταται στην διευρυμένη σύσκεψη της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, η κ. Μπακογιάννη επανέλαβε την κρισιμότητα μιας ισχυρής και ικανής εκπροσώπησης της Ελλάδας στις Βρυξέλλες και το Ευρωκοινοβούλιο, ενώ τόνισε ότι η επόμενη «Ευρωβουλή θα πάρει σημαντικές αποφάσεις που αφορούν και το νησί».

Μπακογιάννη στο Ρέθυμνιο

Την ίδια ώρα η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την αισιοδοξία της τονίζοντας πως: «Η Κρήτη θα συνεχίσει να δίνει το μήνυμα στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη», προσθέτοντας πως οι: «Έλληνες θα προσέλθουν στις κάλπες και θα εκλέξουν χρήσιμους ανθρώπους».

Παράλληλα η κ. Μπακογιάννη επεσήμανε πως τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο προκειμένου να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων, είναι καθοριστικά μπροστά στις κρίσιμες αποφάσεις που έρχονται.

Μπακογιάννη στο Ρέθυμνο

Την ίδια ώρα σχολίασε την υπόθεση που εξελίσσεται σε σχέση με το πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη υπογραμμίζοντας πως: «η αυτονόητη υποχρέωσή του για το πόθεν έσχες έγινε σίριαλ, όπως είχε κάνει και με την στρατιωτική του θητεία».

Μπακογιάννη στο Ρέθυμνο

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button