ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ντεμπούτο με νίκη για τον Μήνα Πίτσο στον πάγκο του Ερμή- Επικράτησε της Επισκοπής με 1-0

Ντεμπούτο στον πάγκο του Ερμή Ζωνιανών έκανε σήμερα ο Μηνάς Πίτσος, στην αναμέτρηση με την Επισκοπή για το Κύπελλο Ρεθύμνου.

Μάλιστα η ομάδα του Ρεθύμνου, επικράτησε αυτή της Επισκοπής με 1-0.

Στο πλευρό του Πίτσου στον πάγκο της ομάδας, βρίσκεται ο Άγγελος Κασσωτάκης, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Κασμερίδης.

Το παιχνίδι με την Επισκοπή

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες της Γ’ Εθνικής, ο Ερμής ήταν αυτός που πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, επικρατώντας με 1-0, σε ένα ιδανικό ντεμπούτο για τον Μηνά Πίτσο. Στα Ζωνιανά έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, με λίγες καλές στιγμές και δύο ουσιαστικά ισορροπημένες ομάδες που τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε από τον Κουκούλή, ενώ ο Ερμής είχε στο ξεκίνημα του αγώνα δοκάρι με τον Σκουτέλη. Από την άλλη η Επισκοπή, η οποία είχε τη μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας και αρκετές προϋποθέσεις για να βρει το γκολ, θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση στον επαναληπτικό στην έδρα της, ώστε να πάρει εκείνη την πρόκριση για τον Κύπελλο ΕΠΣΡ.

Οι συνθέσεις:

 

Ερμής Ζωνιανών: Δεσποτόπουλος, Στουρνάκης, Γεμιστός, Σαρρής, Μπαμπουλάκης, Πλιάτσικας, Σίλβα, Κωστάκης, Βιτώρος (60′ Ρουμπάκης), Κουκούλης (60′ Λίτσκας), Σκουτέλης (70′ Κεφαλούκος)

 

Επισκοπή: Ψαράς, Τραίτοράκης, Κεφαλάς, Πάτας, Λίμα, Μίχος, Μερμέγολου, Γιούτα, Λέκα (60′ Κάμερον), Μέτα (65Κίτος), Χάιδος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button