ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Οργή και αγανάκτηση από κατοίκους και επαγγελματίες στη Διάβα Τρικάλων

Οργή και αγανάκτηση από τους κατοίκους και επαγγελματίες της Διάβας για την πεσμένη γέφυρα η οποία τους έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, όπως και σε όλους τους κατοίκους του μισού Δήμου Μετεώρων!

Τέσσερις μήνες τώρα υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα σε επιχειρήσεις, πρόβλημα στις μετακινήσεις, στις εργασίες και γενικότερα για τους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Οι κάτοικοι της Διάβας ανησυχούν για το ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για γρήγορη αποκατάσταση της γέφυρας και θεωρούν ότι οι κρατικές υπηρεσίες κωλυσιεργούν.

Το θέμα θα συζητηθεί σε συνάντηση που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο κοινοτικό της Διάβας.

Η ανακοίνωση:

Μετά από πρωτοβουλία των κατοίκων και των επαγγελματιών της Διάβας, το επόμενο Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στις 18.00 το απόγευμα, στο Κοινοτικό Γραφείο του χωριού, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση με θέμα την καθίζηση της γέφυρας της Διάβας και τα
προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην ευρύτερη περιοχή.

Στη συζήτηση αυτή έχουν προσκληθεί οι Υπουργοί και οι Βουλευτές του Νομού μας, ο Δήμαρχος Μετεώρων και η Αντιπολίτευση, μείζονος και ελάσσονος, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης, οι Νομαρχιακές των κομμάτων, τα Τοπικά Συμβούλια των χωριών που έχουν πληγεί και το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Διάβας.

Πηγή: trikalaopinion.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button