ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σοκ στην Κρήτη με τον ξυλοδαρμό μαθητή: Θύελλα αντιδράσεων μετά την άγρια επίθεση σε βάρος του 13χρονου (vid)

Ρέθυμνο

Σοκ στην Κρήτη με τον ξυλοδαρμό μαθητή: Θύελλα αντιδράσεων μετά την άγρια επίθεση σε βάρος του 13χρονου (vid)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που καταγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό 13χρονου μαθητή στην αυλή του σχολείου στην Κοξαρέ Ρεθύμνου – Το βίντεο δεν καταγράφει μόνο τα άγρια χτυπήματα αλλά και μαθητές να επικροτούσαν την επίθεση καλώντας τον ανήλικο δράστη να σκοτώσει το θύμα – Η υπόθεση έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην εκπαιδευτική και την αθλητική κοινότητα

  • Σοκ στην Κρήτη με τον ξυλοδαρμό μαθητή σε γυμνάσιο της ενδοχώρας του Ρεθύμνου
  • Σοκαριστικό βίντεο από τον καβγά που κάνει τον γύρω της χώρας
  • Σοκαρισμένη η Κρήτη από το περιστατικό βίας σε γυμνάσιο

Ο 13χρονος μαθητής δέχεται άγρια επίθεση με συνεχή χτυπήματα στο πρόσωπο, που θα μπορούσαν να είχαν σταθεί μοιραία για τη ζωή του.

Ο ανήλικος δράστης τον ρίχνει στο έδαφος στην αυλή του σχολείου στην Κοξαρέ Ρεθύμνου.

Το βίντεο προκαλεί σοκ, όχι μόνο για τον ξυλοδαρμό, αλλά για την  αγριότητα  και το μίσος που δείχνουν ακόμη και οι δεκάδες μαθητές που βρίσκονται στο προαύλιο. Δεν συμμετέχουν στη συμπλοκή, αλλά την επικροτούν. Το βίντεο καταγράφει τη φωνή άλλου παιδιού που ακούγεται να λέει στον ανήλικο δράστη, που εξακολουθεί να χτυπά ανελέητα το 13χρονο, «σκότωσε τον».

Το γεγονός προκάλεσε την άμεση αντίδραση του προπονητή της τοπικής ομάδας, στα χέρια του οποίου έφτασε το βίντεο. Ο κ. Κωσταράκος έμεινε σοκαρισμένος αναγνωρίζοντάς στο βίντεο νεαρούς αθλητές να παραμένουν θεατές της βαρβαρότητας ακόμη και να χειροκροτούν.

Ο ίδιος σήμανε συναγερμό τόσο στην εκπαιδευτική όσο και την αθλητική κοινότητα, ζητώντας την παρέμβαση των γονέων αλλά και των αρχών.

Σύμφωνα με το διευθυντή του σχολίου το περιστατικό εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στο προαύλιο, πριν φτάσουν οι καθηγητές, καθώς ο χώρος είναι ανοικτός ώστε να προστατεύονται οι μαθητές από την καιρικές συνθήκες και να μην περιμένουν στο δρόμο.

Αυτό είχε ως συνέπεια κανείς να μην γνωρίζει τι συνέβη καθώς ο 13χρονος μαθητής δεν είχε πει τίποτα στους γονείς του.

Ο διευθυντής του σχολείου κάνει λόγο και για άλλα περιστατικά με μικρότερη ένταση καθώς όπως φαίνεται κάποιοι από τους μαθητές βάζουν στοιχήματα για το οποίος θα βγει νικητής στη συμπλοκή.

Παραμένει άγνωστο αν οι αστυνομικές αρχές είχαν λάβει στα χέρια τους τα επίμαχα βίντεο πριν τη δημοσιοποίηση τους, ωστόσο όπως αναφέρουν η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο: 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button