Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

«Ο Απόλλων θα επιστρέψει εκεί που αξίζει»




Dodekanisos

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Καλυθιών για την στήριξη που λαμβάνει ο σύλλογος από τους χορηγούς και τον κόσμο της περιοχής, και στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας για να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

«Η δύναμη του Απόλλωνα Καλυθιών είναι ο κόσμος. Καλυθιές σημαίνει Φαληράκι, το θέρετρο που ξεκίνησαν σε δύσκολες εποχές οι παππούδες μας και σήμερα είναι το κορυφαίο θέρετρο του νησιού.  Οι επιχειρηματίες της περιοχής παραδοσιακά στηρίζουν τον Απόλλωνα. 
Φέτος διαπιστώνουμε ότι ΟΛΟΙ θέλουν να βάλουν ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που ξεκίνησε ώστε ο Απόλλων να επιστρέψει εκεί που αξίζει, εκεί που τον ονειρευόμαστε, εκεί που τον έχουμε χειροκροτήσει. Το πλάνο οργάνωσης της διοίκησης παρουσιάζεται καθημερινά σε μεγάλες και οικογενειακές επιχειρήσεις και τα μέλη της διοίκησης εισπράττουν θετική αύρα και δεσμεύσεις για οικονομική υποστήριξη.  Ξεκινάμε τις ανακοινώσεις των χορηγών με ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στην οικογένεια Μιχάλη και Σεβαστής Λεβέντη (TINAS APTS) που υιοθέτησαν το όραμά μας για ποδοσφαιρικούς αγώνες γιορτής και χαμόγελου και βοήθησαν για να υλοποιηθούν οι ιδέες μας. Ενας τόπος, μία ομάδα, μία τεράστια οικογένεια.»




Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button