ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μοναδικός στόχος η νίκη για τον ΟΦΗ απόψε (20:00) κόντρα στον Ατρόμητο!

Το πρώτο του «τρίποντο» στα play out θέλει απόψε (20:00, Cosmote Sport 1) ο ΟΦΗ, φιλοξενώντας τον Ατρόμητο για την 2η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει στόχο να απομακρυνθεί από τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις και να κοιτάξει ψηλότερα στη βαθμολογικά του μίνι-πρωταθλήματος.

Η πνευματική και αγωνιστική ετοιμότητα είναι το βασικό ζητούμενο για τον Τραϊανό Δέλλα, μετά τη διακοπή δύο εβδομάδων λόγω εθνικών ομάδων.

Στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού είναι ο Μπάουμαν που επέστρεψε χθες, ενώ εξέτισε την ποινή του και είναι διαθέσιμος για αυτό το ματς ο Τοράρινσον.

Στον αντίποδα εκτός είναι ο Μοσκέρα που ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στη χθεσινή προπόνηση, όπως και οι τραυματίες Μπρεσάν, Χιμένεθ, Νέιρα, Λάρσον και Σημαντηράκης.

Για λόγους τακτικής δεν είναι στην αποστολή οι Σωτηρίου, Αδαμάκης, Καλαφάτης και Κουτεντάκης, ενώ στην 20αδα μετέχουν οι Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Λουκάο, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γαγιέγος, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Φελίπε και Θεοδοσουλάκης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button