Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Μοναδική συναυλία με Κώστα Χατζή, Ελπίδα & Δανιέλα στην αυλή του Φιλοπρόοδου Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Ο Κώστας Χατζής, η Ελπίδα και η Ντανιέλα Χατζή, έδωσαν μια μοναδική συναυλία στην “αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων” την 1η μέρα του Ιουλίου, ανοίγοντας την αυλαία των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων, το βράδυ της Δευτέρας.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς στην καλλιτεχνική αυλή του αρχοντικού Γεωργίου Τιάλιου, για να απολαύσουν τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες.

Ο Κώστας Χατζής από την κατάμεστη αυλή του Φιλοπρόοδου μέσα από τα τραγούδια και το δικό του χιούμορ έδωσε το μήνυμα ότι “όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν έχει σημασία η ηλικία, όπως και η καταγωγή γιατί όταν αυτοσαρκάζεσαι, περνάς τα ωραιότερα μηνύματα και το κάνω αυτό 70 χρόνια τώρα’.

Για πάνω από δύο ώρες ερμηνευτές και μουσικοί κράτησαν συντροφιά μέσα από ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα όπως” Αντίο, λοιπόν αντίο”,” Είμαι ένας άνθρωπος απλός”, Κι άλλο παιδί γεννήθηκε απόψε», “Και λεγόμαστε άνθρωποι”, “Γέρνει ο ήλιος” κ. ά.

Οι επιλογές των τραγουδιών κατάφεραν να αγγίξουν τις ψυχές όλων και να ταξιδέψουν το ένθερμο κοινό σε κόσμους όπου “Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει” αλλά και “Η αγάπη όλα τα υπομένει”.

Καθήλωσε το κοινό με την σκηνική της παρουσία, την επιλογή των τραγουδιών και την ερμηνεία της, η κόρη του Κώστα Χατζή, Δανιέλα.

Με την επιλογή των κομματιών και την  φωνή της, η Ελπίδα, ανέβασε την διάθεση του κόσμου “Αντίο”, “Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ”, “Έτσι απλά σ’αγαπώ”, “Στη ντισκοτέκ” κ.α.

Η συναυλία  έκλεισε με το τραγούδι  “Απ’ το αεροπλάνο”.

Στο τέλος της συναυλίας ο πρόεδρος του Φιλοπρόοδου, Τάσος Γκλούμπος, ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες για την αποψινή βραδιά  που έδωσαν την ευκαιρία στον κόσμο “να τραγουδήσει”, όπως τόνισε και ο ίδιος ” γιατί ξεχάσαμε και να τραγουδάμε”, ενώ τους αποχαιρέτισε δίνοντάς τους από ένα αναμνηστικό δώρο, τοπικά προϊόντα από την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. 

Οι μουσικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού συνεχίζονται με το ελληνικό μουσικό σχήμα “Καντινέλια”, στις 8 Ιουλίου.

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button