Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «FOOD FEST 2023» στα Καμ. Βούρλα

Το 2ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «FOOD FEST 2023» συνδιοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Καμένων Βούρλων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων και ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο κοινών δράσεων προβολής και προώθησης της ευρύτερης περιοχής για την ανάδειξη της τοπικής κουλτούρας και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Για τρεις μέρες, από τις 1 έως τις 3 Σεπτεμβρίου, χιλιάδες επισκέπτες γνώρισαν τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής. Η τοπική παραγωγή και τα τοπικά προϊόντα ταυτίστηκαν με το μέρος παραγωγής και έγινε ευρύτερα γνωστός ο τόπος και ο τρόπος με τον οποίο παράγονται.

Το Σάββατο (2/9) το βράδυ οι Νίκος Μανέτας και Θάνος Φυσέκης διασκέδασαν μουσικά τους παρευρισκομένους, ενώ την Κυριακή (3/9) οι Φώτης Καίσαρης, Φρανκ Τσιλιπάνος και Στέλιος Βεζύρης μαγείρεψαν με προϊόντα της περιοχής σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων.

Ευχαριστίες στον Εμποροβιοτεχνικό Σύλλογο Μακρακώμης και τον Δήμο Μακρακώμης για την πολύτιμη αρωγή τους στη διοργάνωση, τους επαγγελματίες που συμμετείχαν, καθώς και όλους όσους επισκεφθήκατε το «FOOD FEST 2023».

Δείτε φωτογραφίες:

The post Με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων «FOOD FEST 2023» στα Καμ. Βούρλα appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button