ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Συγκεντρώνονται στην κλειστή γέφυρα οι κάτοικοι της Διάβας – Μπορεί να κλείσουν και τον Ε-65 – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Τελείωσε η υπομονή και η ανοχή των κατοίκων και επαγγελματιών της Διάβας Καλαμπάκας που εδώ και εννιά μήνες παραμένουν στην ουσία χωρίς πρόσβαση μετά το κλείσιμο της γέφυρας που συνδέει το χωριό με την πόλη της Καλαμπάκας.

Αύριο το πρωί στις 11 έχουν ήδη προγραμματίσει μαζική και δυναμική κινητοποίηση στην κλειστή γέφυρα διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί ενώ είναι πολύ πιθανό να κλείσουν και τον Ε-65 σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η κατάσταση πλέον, όπως αναφέρουν, έχει φτάσει στο απροχώρητο ενώ δεν τους επιτρέπεται, τουλάχιστον τις «στεγνές» μέρες, να διασχίζουν από ένα ασφαλές και διαμορφωμένο πέρασμα μέσα από το ποτάμι.

Αποτέλεσμα, να αναγκάζονται σε διαδρομές χιλιομέτρων για να φτάσουν οπουδήποτε ενώ το χωριό απέχει μόλις κάποια εκατοντάδες μέτρα από την Καλαμπάκα.

Όλη αυτή η ταλαιπωρία, σύμφωνα με πληροφορίες, τους αναγκάζει να σκεφτούν και ένδικα μέσα αφού μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την κατάσταση που βιώνουν.

Πηγή: trikalanews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button