ΚρήτηΤοπικές Είδησης

SL1: Νίκη εξάδας για Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Πανσερραϊκό

Στον Αστέρα είπαν… ευχαριστώ στο λάθος του Χόβαν, ο Μιριτέλο βρήκε δίχτυα και με το 1-0 της Τρίπολης οι Αρκάδες βρέθηκαν στην 6η θέση και σε τροχιά play offs. Σε περιπέτειες ο Πανσερραϊκός μετά την νέα ήττα. Μεγάλη επέμβαση Παπαδόπουλου στο 95′.

Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός δημιούργησαν λίγες καλές φάσεις στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν απέφυγαν το λάθος. Ο Χόβαν σε ανύποπτη φάση δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα και ο Μπαρτόλο που κυνήγησε τη φάση έδωσε έτοιμο γκολ στον Μιριτέλο , ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 78ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το πρώτο 45λεπτο θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς οι δύο ομάδες απείλησαν ελάχιστα τις δύο εστίες. Αντίθετα στο δεύτερο 45λεπτο αμφότεροι κυνήγησαν το γκολ, το οποίο όμως στο τέλος πέτυχαν οι Αρκάδες.

Ο Αστέρας με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 17 βαθμούς και την έκτη θέση, ενώ ο Πανσερραϊκός έμεινε στην ένατη θέση και τους 13 βαθμούς, καθώς υπέστη την τρίτη σερί ήττα του.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Γκος, Μουνάφο, Καλτσάς, Κρέσπι, Ζουγλής, Μάντζης.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Γκοτζαμανίδης, Πηλέας, Ουντρεαόγκο, Στάικος , Μούργος, Χατζηστραβός, Μασαρίποφ, Άλεξιτς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button