ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο ‘Άρης θέλει τη νίκη αύριο απέναντι στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Μορόν…

Ο ‘Άρης θέλει τη νίκη αύριο απέναντι στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Λορέν Μορόν…

Αρχικά, ερωτώμενος για τη σημασία του αυριανού ντέρμπι απάντησε: “Κατ’ αρχάς, ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ έρχεται στην έδρα μας να παίξει τα ρέστα της για τον τίτλο. Για εμάς είναι το τελευταίο μας παιχνίδι πριν τον τελικό του Κυπέλλου, και είναι μπροστά στο κοινό μας. Επομένως, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη!”

Την επισήμανση ότι στο κλάσικο πάντα οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, όμως, τώρα αυτό το συγκεκριμένο κρίνει τον τίτλο, ακολούθησε η ερώτηση αν το έχουν έτσι κατά νου οι παίκτες του Άρη. Είπε επ’ αυτού ο Μορόν: “Ναι! Θα είναι ένα όμορφο και δύσκολο παιχνίδι! Εμείς στην έδρα μας πάντα είμαστε πολύ δυνατοί και οι αντίπαλοι θα βρούνε δυσκολίες απέναντί μας. Δεν θα είναι κάτι εύκολο γι’ αυτούς”.

Σχετικά με το πού θα κριθεί αυτό το παιχνίδι, επισήμανε ο Ισπανός επιθετικός: “Είναι ένα ντέρμπι και τα ντέρμπι συνήθως κρίνονται από έναν συνδυασμό παραγόντων. Εμείς έχουμε την πεποίθηση ότι θα κλείσουμε καλά τη σεζόν. Αυτό θέλουμε και πιστεύουμε ότι θα το πετύχουμε!”

Στη συζήτηση με τον Μορόν τέθηκε το θέμα, αν είναι καλό ότι παίζει ο Άρης ένα τέτοιο παιχνίδι πριν τον τελικό του Κυπέλλου. Αν αυτή η αναμέτρηση δώσει ρυθμό στην ομάδα ή αν ήθελαν οι παίκτες του Άρη ένα πιο εύκολο παιχνίδι. Συμφώνησε με το δεύτερο ενδεχόμενο, υποσχόμενος, όμως, στους φίλους της ομάδας του ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ: “Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε ένα παιχνίδι πιο ήρεμο! Κι αυτό, γιατί για εμάς, αυτή τη στιγμή, η συγκέντρωση κι η ηρεμία είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία, που προέχουν εν όψει του τελικού του Κυπέλλου. Το έφερε έτσι η τύχη, όμως, ώστε να πρέπει να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Θα παρουσιαστούμε, λοιπόν, δυνατοί στη έδρα μας σε αυτό το ντέρμπι!”

Αναφορικά με το αν τον εξιτάρει η ιδέα να αναδειχθεί κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος, κράτησε χαμηλούς τόνους, μοιράζοντας την… μπάλα στους συμπαίκτες του: “Δεν είναι στο μυαλό μου αυτό ως έμμονη ιδέα! Πάμε πολύ καλά ως ομάδα και όχι μόνο εξαιτίας του γεγονότος ότι εγώ σκοράρω πολλά γκολ. Η ομάδα με βοηθάει πολύ σε αυτό! Ωστόσο, θα ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο να αναδειχθώ πρώτος σκόρερ!”

Όσο για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό, καθώς αυτός είναι ο αντίπαλος για τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου, που ακολουθεί σε μία εβδομάδα, σημείωσε: “Εμάς δεν πρέπει να μας επηρεάσει αυτό το γεγονός. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι, όσον αφορά στις συνθήκες του τελικού του Κυπέλλου. Εμείς πρέπει να βλέπουμε τον δικό μας εαυτό. Οι αντίπαλοι έρχονταν από μια σειρά άτυχα γι’ αυτούς γεγονότα κι έκριναν ότι έπρεπε να αλλάξουν προπονητή. Εμείς δεν πρέπει να δώσουμε σημασία σε αυτό”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button