ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Ζωή σαν «κόλαση» για την 22χρονη και το παιδί της στον Βόλο

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει σήμερα ο 28χρονος Αλβανός, που κρατούσε κλεισμένες στο σπίτι τους, την 22χρονη σύζυγό του και την 2,5 χρονών κόρη τους, από το 2021 και επιπλέον χτυπούσε καθημερινά τη νεαρή συμπατριώτισσά του.

Το διαρκές μαρτύριο που περνούσε η γυναίκα πήρε Πανελλαδικές διαστάσεις και αποκαλύφθηκε από γείτονες, που άκουσαν την γυναίκα να ουρλιάζει, όταν ο σύζυγός της, την είχε αρπάξει από τον λαιμό και αν δεν επέβαιναν οι γείτονες, το πιθανότερο ήταν να είχε χάσει τη ζωή της. «Ήταν μαύρη στο πρόσωπο, είχε μελανιές στο λαιμό» δήλωσε συγκλονισμένος κάτοικος της περιοχής.

Την παρακολουθούσε με κάμερα

Ενδεικτικό του νοσηρού τρόπου με τον οποίο αντιμετώπιζε την 22χρονη ο Αλβανός σύζυγός της, ήταν το γεγονός, ότι είχε βάλει κάμερα προκειμένου μέσω εφαρμογής στο κινητό του να παρακολουθεί κάθε κίνησή της ακόμα και όταν αυτός έλειπε από το σπίτι και ήταν στην εργασία του.

Οι μαρτυρίες λένε ότι την άτυχη γυναίκα, ο άντρας της δεν την άφησε ποτέ να μάθει ελληνικά και ποτέ δεν της επέτρεψε επαφή με κάποιον άνθρωπο. Το μαρτύριο της γυναίκας, έλαβε τέλος την περασμένη Πέμπτη, όταν γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και κάλεσαν βοήθεια. Ο 28χρονος άντρας της, προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι γειτόνισσες τον κράτησαν στο σημείο.

«Θα βγω και θα σας σκοτώσω»

«Έφτασε στα όριά της και ακούστηκε και φώναζε. Τις άλλες μέρες έκλαιγε βουβά. (…) Με απειλούσε, με χτύπησε, μου είπε φύγε από το σπίτι μου, γυναίκα μου είναι, δικιά μου, είναι κτήμα μου(…) Του είπα δεν πας πουθενά, θα περιμένεις εδώ να έρθει η αστυνομία και τότε μου κράτησε τα χέρια και μου ρίχνει μια κουτουλιά (…) Αυτός το μόνο που είπε είναι θα βγω και θα σας σκοτώσω», περιέγραψε η γειτόνισσα.

Χθες η νεαρή εξετάστηκε από ιατροδικαστή και σήμερα ο κατηγορούμενος θα περάσει την πόρτα του ανακριτή, με τις κατηγορίες τις ενδοοικογενειακής παρατεταμένης απομόνωσης και σωματικής βλάβης, που εξισούται με τον νέο ποινικό κώδικα σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, σε βαθμό κακουργήματος.

Πάνω από 2 εφιαλτικά χρόνια

Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα ήταν 18 χρονών και η οικογένειά της την πάντρεψε με έναν συμπατριώτη της που ζούσε και εργαζόταν στην Ελλάδα και απέκτησαν ένα παιδί.

Ο εφιάλτης για την 22χρονη ξεκίνησε, το 2021, που ο 28χρονος έφερε στον Βόλο, όπου ζούσε και εργαζόταν την σύζυγό και την κόρη τους, ωστόσο τις είχε κλειδωμένες στο σπίτι.

Η νεαρή γυναίκα δεν γνωρίζει καν Ελληνικά, ήταν ξένη μεταξύ ξένων, οι συγγενείς της ζουν στην Αλβανία, ενώ η βία και οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινό φαινόμενο, χωρίς όμως να ανοίγει η πόρτα του σπιτιού για τον έξω κόσμο και η γυναίκα να μην έχει έναν άνθρωπο να του πει τι συνέβαινε.

Δεν τις άφηνε ούτε στην αυλή…

Η γυναίκα – θύμα της υπόθεσης φέρεται να κατέθεσε στις αρχές, ότι για διάστημα πέντε μηνών, ο 28χρονος δεν την άφηνε με την κόρη της να βγουν ούτε στην αυλή της μονοκατοικίας που ζούσαν!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της δικογραφίας, με το που η γυναίκα ήρθε στην Ελλάδα με το παιδί της το 2021, ο 28χρονος άνδρας της απαγόρευσε κάθε επαφή με τον έξω κόσμο και το σπίτι τους έμοιαζε ακατοίκητο.
Την ξυλοκόπησε άγρια όταν έγινε γνωστό το φύλο του παιδιού γιατί δεν ήθελε κορίτσι και το ξύλο σε καθημερινή βάση ήταν μια πραγματικότητα για τη νεαρή.

Όταν γεννήθηκε το παιδί ζούσαν πέντε μήνες με κλειστά πατζούρια. Μητέρα και βρέφος δεν έβλεπαν το φως του ήλιου. Στην αυλή και μόνο στην αυλή τους επιτρεπόταν να βγουν, μετά από πέντε μήνες…

Η γυναίκα έπεφτε καθημερινά θύμα ξυλοδαρμού, δεν της επέτρεπε ούτε να επισκεφθεί γιατρό για τα εμβόλια του παιδιού, ούτε να καλέσει γιατρό στο σπίτι. Τα ψώνια έκανε ο 28χρονος, που εργαζόταν σε διάφορες εργασίες.

Την απειλούσε σε περίπτωση που μιλούσε…Απειλές και από συγγενείς του 28χρονου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κατέθεσε ότι έχει υποστεί ακόμη σκληρότερη βία και δεν ήταν λίγες οι φορές που «φλέρταρε» με τον θάνατο. Επίσης είπε στις αρχές ότι ο 28χρονος σύζυγός της την απειλούσε ότι εάν το σκάσει για την Αλβανία και πει στους συγγενείς της τι συνέβαινε θα σκότωνε την ίδια και τους γονείς της, παραπέμποντας σε μεθόδους μαφίας.

Εξάλλου, η 22χρονη φέρεται να δέχεται απειλές από τους συγγενείς του συζύγου της, οι οποίοι της ζητούν να αποσύρει τη μήνυση που κατέθεσε κατά του 28χρονου!

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button