ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μεγάλη ταλαιπωρία στο Ηράκλειο από την γρήγορη εναλλαγή των φαναριών – Ζητούν άμεσα λύσεις, έντονο το κυκλοφοριακό κομφούζιο (vid)

Ηράκλειο

Μεγάλη ταλαιπωρία στο Ηράκλειο από την γρήγορη εναλλαγή των φαναριών – Ζητούν άμεσα λύσεις, έντονο το κυκλοφοριακό κομφούζιο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κόκκινο γίνεται πράσινο μόνο για μερικά δευτερόλεπτα με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές και την υπομονή των οδηγών να εξαντλείται

Βραχνάς το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Ηράκλειο, που εντείνεται από τη δυσλειτουργία των φαναριών με τους οδηγούς να κάνουν παράπονα τη στιγμή που χάνουν ώρες από τη μέρα τους στην κίνηση. Οι ίδιοι ζητούν από τους αρμόδιους να βρουν λύση στο θέμα που πλήττει την πόλη.

Το κόκκινο γίνεται πράσινο μόνο για μερικά δευτερόλεπτα με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές και την υπομονή των οδηγών να εξαντλείται με παράδειγμα τον φωτεινό σηματοδότη στη συμβολή των οδών Καζαντίδη με Μιλτιάδη Καράτζη.

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο διογκώνεται και στο Γιόφυρο από τη λειτουργία των φαναριών με τους οδηγούς να κάνουν παράπονα και έκκληση στους αρμόδιους να επιληφθούν της κατάστασης. 

Είναι καιρός η εικόνα της πόλης να αλλάξει και ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί να λυθεί δηλώνουν, τη στιγμή που η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει και φυσικά το κυκλοφοριακό πρόβλημα δυσαρεστεί και τους επισκέπτες. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button