Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Το Ίδρυμα Παπαγεωργίου παρέδωσε στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Σιάτιστας 300 βιβλία για τους μαθητές των σχολείων της Σιάτιστας

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας παρέλαβαν από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου 300 βιβλία με τίτλο: “Η Δώρα και το Δώρο της Αιμοδοσίας”, για να διανεμηθούν στα τρία Δημοτικά Σχολεία της Σιάτιστας, στα τέσσερα Νηπιαγωγεία και στους Παιδικούς Σταθμούς.

Επίσης και στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας για να έχουν τα παιδιά την δυνατότητα να δανείζονται και να διαβάζουν το τόσο ενδιαφέρον Βιβλίο της Δέσποινας Ανταράκη, Βιοπαθολόγου Γιατρού της Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Το Ίδρυμα Παπαγεωργίου ανταποκρίθηκε άμεσα στην αίτηση του Συλλόγου για την αγορά 300 (τριακοσίων) Βιβλίων για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων, και όχι μόνο, της Σιάτιστας με στόχο την διαμόρφωση Αιμοδοσιακής Συνείδησης.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ο Άγιος Παντελεήμων ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα Παπαγεωργίου για την άμεση ανταπόκριση και την βοήθεια του στο να επιτευχθεί ο στόχος του συλλόγου.

Σκοπός του Συλλόγου είναι να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να διαμορφώσει Αιμοδοσιακή συνείδηση, στα παιδιά και τους νέους της Σιάτιστας , για τις αξίες του εθελοντισμού. Βαθιά πεποίθηση του συλλόγου είναι ότι όλα ξεκινούν από την παιδεία.

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Η Δώρα και το Δώρο της Αιμοδοσίας”

Ένα παιδί με Μεσογειακή Αναιμία έχει ανάγκη από αίμα.
Όπως και άλλοι ασθενείς από τροχαία ατυχήματα, χειρουργεία και ασθένειες του αίματος.
Η Δώρα νιώθει ότι τους αγαπά όλους! Πολύ!
Μπορεί να κάνει κάτι για να τους βοηθήσει;
Ο Ερυθρός Σφαίρης και οι φίλοι του μας καλούν να γνωρίσουμε το καθημερινό τους ταξίδι και τις λειτουργίες τους στο σώμα, αλλά και το πώς η αγάπη μπορεί να δώσει ζωή!
Θα είναι εύκολη η… μετακόμιση στον νέο προορισμό;
Πόσα στάδια πρέπει να περάσουν ο Ερυθρός Σφαίρης και οι φίλοι του;
Πόσους καινούριους φίλους θα κάνουν στην Αιμοδοσία;
Θα καταφέρουν τελικά να είναι συμβατοί;
Μια γλυκιά ιστορία για υποψήφιους αιμοδότες και μελλοντικούς επιστήμονες, με πληρότητα εγκυκλοπαιδικής γνώσης για την Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία μόνο από αγάπη μπορεί να ξεκινά! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button