ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Βγήκε το «διαζύγιο» του Λεβαδειακού με Νιόπλια

Μπήκαν σήμερα οι τίτλοι τέλους στην συνεργασία του Λεβαδειακού με τον Νίκο Νιόπλια, πληρώνοντας την μέτρια αγωνιστική εικόνα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος που είχε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα όπως και το ισόπαλο 1-1 με την Νίκη Βόλου για το Κύπελλο.

Βέβαια, το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν προμήνυε μια τέτοια εξέλιξη, αφού ο Λεβαδειακός είχε το απόλυτο σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα για το Κύπελλο.

Ο 58χρονος τεχνικός πλέον αποτελεί παρελθόν, οπότε στο εκτός έδρας ματς με την Κοζάνη που ακολουθεί στις αρχές Ιανουαρίου οι «πράσινοι» θα έχουν νέο προπονητή στον πάγκο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση που είχε η διοίκηση του συλλόγου με τον προπονητή της ομάδας κ. Νίκο Νιόπλια, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας μας.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεχώρισε για το ήθος του και τη συμπεριφορά του στο διάστημα που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Η οικογένεια του Λεβαδειακού τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button