Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Μήνυμα νίκης για τον Φάνη Σπανό-Μεγαλειώδης συγκέντρωση στη Λαμία

Παλμός, δυναμική και πάθος! Βούλιαξε το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας χθες βράδυ, σε μια κυριολεκτικά μεγαλειώδη συγκέντρωση για την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού του Περιφερειάρχη Στερεάς και εκ νέου υποψηφίου, Φάνη Σπανού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας».

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του Φ. Σπανού, ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης, μια καθαρή εντολή για τον Περιφερειάρχη, να συνεχίσει καθαρά, δυνατά, ψηλά την πορεία που έχει χαράξει στην Περιφέρεια Στερεάς. Εντολή για ανανέωση της πολυεπίπεδης αναπτυξιακής τροχιάς που ακολουθεί η Περιφέρεια την τελευταία τετραετία.

Καταχειροκροτούμενος ο Περιφερειάρχης Στερεάς, Φάνης Σπανός, ευχαρίστησε από καρδιάς τους πολίτες για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους. Με τη δυναμική παρουσία τους, εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών επισφράγισαν ότι η Περιφέρεια μπορεί και θα συνεχίσει να είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων, ακολουθώντας καθαρά στο φως την πορεία προόδου που την κάνει ισχυρή.

Στη μεγαλειώδη συγκέντρωση, έγινε ανασκόπηση του έργου της Περιφέρειας για την περίοδο 2019-2023, ενός διαστήματος όπου παρά την πυκνότητα και τη διαδοχικότητα των κρίσεων και των πολλαπλών δυσκολιών, τοποθετήθηκαν οι στέρεες βάσεις για να γίνει το άλμα προς το μέλλον!

 

Δείτε φωτογραφίες:

The post Μήνυμα νίκης για τον Φάνη Σπανό-Μεγαλειώδης συγκέντρωση στη Λαμία appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button