Διεθνής επικαιρότητα

Λεβαδειακός: Το «τιμόνι» στον Νίκο Παπαδόπουλο

Με τον Νίκο Παπαδόπουλο στο «τιμόνι» του θα πορευτεί ο Λεβαδειακός στην επιστροφή του στη Super League, καθώς η ομάδα της Βοιωτίας ανακοίνωσε την πρόσληψη του μέχρι πρότινος ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων.

Ο Παπαδόπουλος, που είχε αναλάβει στις αρχές Ιουνίου χρέη υπηρεσιακού προπονητή στην Εθνική Ανδρών για τα φιλικά με τη Γερμανία και τη Μάλτα, θα πιάσει άμεσα δουλειά στους νεοφώτιστους ξεκινώντας τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο 52χρονος τεχνικός έχει σημαντικές παραστάσεις από όλες τις κατηγορίες, ενώ διετέλεσε προπονητής και της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων την τελευταία διετία. Μάλιστα εκτέλεσε και χρέη πρώτου προπονητή στην Εθνική Ανδρών στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε τον Ιούνιο, το ένα δε και με την οικοδέσποινα του EURO 2024, Γερμανία, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να πραγματοποιεί μια σπουδαία εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρελθόν εργάστηκε μεταξύ άλλων και σε άλλες ιστορικές ομάδες όπως ο Ηρακλής, ο ΟΦΗ, ο Απόλλων Σμύρνης, η Ξάνθη, η Παναχαϊκή, η Καβάλα και τα Χανιά. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Λεβαδειακού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button