Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Λαμία: Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή αποχαιρετισμού στον Νίκο Σανίδα

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή αποχαιρετισμού του πολύ γνωστού και αγαπητού επιχειρηματία της Λαμίας, Νίκου Σανίδα, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, που έφυγε από τη ζωή.

Η οικογένειά του, οι φίλοι του, άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και πλήθος κόσμου που τον αγάπησε, έδωσαν το παρών στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, το μεσημέρι της Δευτέρας (1/7).

Η αποχαιρετιστήρια τελετή ξεκίνησε με μια δήλωση της συζύγου του για την επιθυμία του Νίκου Σανίδα, να σκορπίσει ο γιος τους, τις στάχτες του στη θάλασσα…

Έπειτα, ακολούθησε η αποχαιρετιστήρια ομιλία του εκπροσώπου του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου, Μάκη Πρέντζα, ο οποίος ξεκινώντας σημείωσε με συγκίνηση: «Με βαθιά θλίψη, αποχαιρετούμε τον σπουδαίο φίλο και αγαπημένο συνεργάτη που δύσκολα μπορούμε να πιστέψουμε ότι έφυγε έτσι αναπάντεχα από τη ζωή…».

 

Στην αποχαιρετιστήρια τελετή παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κυρίτσης.

The post Λαμία: Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή αποχαιρετισμού στον Νίκο Σανίδα appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button