Διεθνής επικαιρότητα

Ένταση, νεύρα και παρ’ ολίγον ξύλο στη Βουλή για τα Τέμπη

Για άλλη μια φορά οξύνθηκαν τα πνεύματα στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την τραγωδία των Τεμπών, καθώς ο πρόεδρος της επιτροπής, Δημήτρης Μαρκόπουλος, ήρθε σε σύγκρουση με τον βουλευτή της Νίκης, Νίκο Βρεττό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Νίκης πήρε τον λόγο ώστε να θέσει ερωτήματα στον μάρτυρα, με τον πρόεδρο της Επιτροπής να παρεμβαίνει, ζητώντας του να μην επαναλαμβάνει ερωτήσεις που έχουν ήδη κατατεθεί. Τότε ο κ. Βρεττός αντέδρασε από την πλευρά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάσταση όμως ξέφυγε όταν ο κ. Μαρκόπουλος απευθυνόταν στον βουλευτή της Νίκης, με τον δεύτερο να σηκώνεται και να κάνει… ασκήσεις γυμναστικής, προκαλώντας την οργή του προέδρου της Επιτροπής. Η διαδικασία διεκόπη για λίγα λεπτά, με την ένταση να συνεχίζεται και εκτός αιθούσης.

«Καταλαβαίνεις τι κάνουμε εδώ; Με τι σοβαρό ζήτημα ασχολούμαστε;» είπε με έντονο ύφος προς τον βουλευτή ο κ. Μαρκόπουλος, με τον βουλευτή της Νίκης να επικαλείται πόνους στη μέση, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής τον αποκάλεσε «ανεκδιήγητο» και χρειάστηκε να επέμβουν και άλλοι βουλευτές για να εκτονωθεί η κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button