ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Βραυρώνα: Δεν γνώριζε ότι η σακούλα που πέταξε είχε το νεογνό, ισχυρίζεται ο 24χρονος πατέρας (vid)

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ του θανάτου του νεογνού που ο πατέρας του πέταξε σε κάδο απορριμμάτων στην Βραυρώνα

Λίγο πριν βρεθεί ενώπιον του ανακριτή κατηγορούμενος μαζί με τη σύντροφό του για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού, ο 24χρονος πατέρας από το Νεπάλ ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου του πως δεν γνώριζε ότι στη σακούλα απορριμμάτων είχε το βρέφος το οποίο όπως λέει γεννήθηκε νεκρό.

«Δεν γνώριζε αν μέσα στην σακούλα που πέταξε στον κάδο των απορριμμάτων ήταν το νεκρό βρέφος. Η σύντροφός του γέννησε νεκρό το βρέφος δεν του το γνωστοποίησε επειδή εκείνη φοβήθηκε το τύλιξε μέσα στην σακούλα και του είπε απλά να πετάξει τα σκουπίδια», είπε ο Δημήτρης Ζορμπάς, δικηγόρος του πατέρα.

Ο 24χρονος ενώπιον των αστυνομικών φέρεται να έχει υποστηρίξει:

«Ήρθα στην Ελλάδα για δουλειά πριν από έξι μήνες. Τότε γνώρισα την 24χρονη και κάναμε σχέση. Γνώριζα εδώ και μήνες πως η σύντροφος μου ήταν έγκυος . Δεν το γνώριζε κανένας άλλος. Δεν είχαμε πάει σε γιατρό, γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θέλαμε και οι δυο την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό θα παντρευόμασταν».

Το ζευγάρι εργαζόταν το τελευταίο διάστημα σε ξενοδοχείο της περιοχής. Εκεί, σε ένα δωμάτιο φαίνεται πως διαδραματίστηκε η τραγωδία. Τα όσα περιέγραψαν στις καταθέσεις τους άλλες εργαζόμενες του ξενοδοχείου σοκάρουν.

«Τη βρήκαμε στο μπάνιο. Ηταν όρθια με έντονη κολπική αιμορραγία (…) Έμεινε μέσα τρεις ώρες κάνοντας χρήση της ντουζιέρας και χρησιμοποίησε το καζανάκι αρκετές φορές… Επειδή δεν σταματούσε το αίμα καλέσαμε τον σύντροφό της, που εργαζόταν στην κουζίνα του ξενοδοχείου», είπε η καμαριέρα.

Η ιατροδικαστική έκθεση στο άτυχο νεογνό αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου.

Στον εισαγγελέα σήμερα η  μητέρα
 

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η γυναίκα από το Νεπάλ που γέννησε σε ξενοδοχείο όπου εργαζόταν και το έμβρυο βρέθηκε νεκρό στη χωματερή της Βραυρώνας.

Η νεαρή γυναίκα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και άμεσα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Η γυναίκα θα οδηγηθεί στον ανακριτή και αναμένεται να απολογηθεί.

Αύριο απολογείται και ο πατέρας. Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έρευνας θα καθορίσει και το περιεχόμενο του κατηγορητηρίου για τους γονείς του βρέφους, αλλά και την πορεία της ανάκρισης.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button