Διεθνής επικαιρότητα

Κύπρος: Ιδιοκτήτης συνεργείου εκτέλεσε με μια σφαίρα στο κεφάλι Ελληνοκύπριο – Άγνωστα τα κίνητρα

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο για τον εντοπισμό του δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός Ελληνοκύπριου,  από ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων στην περιοχή Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου.

Δράστης και θύμα που φέρονται να γνωρίζονταν, λογομάχησαν με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του συνεργείου που έγινε το άγριο έγκλημα να πυροβόλησε και να σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι τον γνωστό του.

Σύμφωνα με το Φιλεnews οι δύο εμπλεκόμενοι φέρονται να λογομάχησαν σε συνεργείο αυτοκινήτου γύρω στις 11:00 το βράδυ της Τρίτης με αποτέλεσμα να πέσουν πυροβολισμοί. Ο ένας εκ των δύο, ο οποίος φαίνεται να είναι συνεργάτης του προσώπου που φέρεται ως ο δράστης, έπεσε νεκρός, με τον δεύτερο να εξαφανίζεται οπλισμένος.

Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων

Φιλεnews

Στην Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων σήμανε συναγερμός και αποκόπηκαν δρόμοι σε μεγάλη ακτίνα για λόγους ασφαλείας. Οι έρευνες ήταν ολονύκτιες προς εντοπισμό του δράστη, ενώ συνεχίζονται και αυτή την ώρα σε περιοχές της επαρχίας Λάρνακας και της ελ. Αμμοχώστου.

Σε ενημέρωσή τους το πρωί οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων ανέφεραν πως εντόπισαν τη σορό ενός άνδρα, που δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, ο οποίος φέρει τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι. Για την υπόθεση καταζητείται ο ιδιοκτήτης του συνεργείου αυτοκινήτων.

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών των Βρετανικών Βάσεων θα βρεθούν οι συναλλαγές θύτη και θύματος, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν τα κίνητρα του άγριου φονικού, που παραπέμπουν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Για την εγκληματική ενέργεια ενημερώθηκαν από την πρώτη στιγμή και οι Αρχές της Δημοκρατίας, ενώ αυξήθηκαν οι έλεγχοι και σε οδοφράγματα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button