ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κόλαφος η ιατρική γνωμάτευση για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Απ. Λύτρα (+ vid)

Αποκαλυπτικά τα όσα περιγράφονται στο έγγραφο της ιατρικής γνωμάτευσης για τον ξυλοδαρμό της 37χρονης συζύγου του Απόστολου Λύτρα, κάνοντας, μεταξύ άλλων, αναφορές σε κάταγμα και οιδήματα

«Κάταγμα ρινικού ιστού, οιδήματα, εκδορές»περιγράφονται αποκαλυπτικά σε έγγραφο -ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα και θύμα τη σύζυγό του.

Πρόκειται για την γνωμάτευση του γιατρού ιδιωτικού κέντρου που εξέτασε την 37χρονη σύζυγο του ποινικολόγου το βράδυ του ξυλοδαρμού της, και ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.

Η ιατρική γνωμάτευση για τον ξυλοδαρμό της 37χρονης

Σύμφωνα με το ιατρικό έγγραφο που δημοσιοποίησε το MEGA: «Έγινε κλινικός, απεικονιστικός και εργαστηριακός έλεγχος. Φέρει κεφαλαιματώματα τριχωτού, οιδήματα μετώπου, οφθαλμικών κόγχων άμφω, ρινός, ζυγωματικών, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους, θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού αυτός και τραύματα γλώσσας. Απεικονιστικά φέρει κάταγμα ρινικού οστού. Έγινε σύσταση για εισαγωγή και 24ωρη παρακολούθηση. Οίδημα δεξιάς παλάμης και αριστερού δακτύλου.»

 

 

Δεχόταν πιέσεις

Με υπόμνημα της, η Σοφία Πολυζωγοπούλου ζητά την άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του Αποστόλου Λύτρα από τις 16 ως τις 19 Ιουνίου, καθώς όπως αναφέρει η δικηγόρος, αντί να την μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο, εκείνος την οδήγησε στον Γέρακα, παρά την θέληση της.

«Ενώ ήμουν βαρύτατα τραυματισμένη, ο κατηγορούμενος αντί να με μεταφέρει, ως όφειλε, αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο, και αγνοώντας τις εκκλήσεις μου να μεταβούμε σε νοσοκομείο, εκείνος αποφάσισε, χωρίς τη θέλησή μου, να με μεταφέρει, στο Γέρακα, και ενώ ήδη ένιωθα πνιγμό από την κατάποση ποσοτήτων αίματος, πόνους στο κεφάλι μου, ζαλάδες, αστάθεια και λιποθυμική τάση. Ο λόγος που με πήγε εκεί, ήταν ότι προφανώς ήθελε να αποφύγει τη σύλληψή του. Εκείνος καταθέτει ότι δήθεν πήγαμε για να ηρεμήσουμε», αναφέρει η 37χρονη δικηγόρος, σύμφωνα με το MEGA.

Αυτός είναι και ο λόγος που αιτείται άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Απόστολου Λύτρα, για να βγουν στο φως οι συνομιλίες που έκανε και τα μηνύματα που έστειλε προς την σύζυγό του και τους συνεργάτες του, μετά τον ξυλοδαρμό.

«Δεχόμουν συνεχή τηλεφωνήματα από τον Γ.Κ., ο οποίος με καλούσε για λογαριασμό του κατηγορουμένου και μου ζητούσε να πω στην ανακρίτρια ότι έπεσα από την σκάλα, επιμένοντας στην επαγγελματική καταστροφή που θα ερχόταν και για τους δύο μας. Εγώ του απήντησα ότι θα πω την αλήθεια όπου κληθώ», αναφέρεται επίσης στο υπόμνημά της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button