Ανατολική Μακεδονία και ΘράκηΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

«Η Καβάλα Μπροστά»: Μια καθηγήτρια ξένων γλωσσών από τη Ρωσία στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι η Έλενα Λυμπερή (Elena Limperis) «συστρατεύεται» ως υποψήφια Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Η ίδια συστήνεται με τα δικά της λόγια:

«Μεγάλωσα στην πόλη Omsk της Ρωσίας, όπου έμεινα μέχρι τα 21 μου χρόνια, κάνοντας τις σπουδές μου στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Dostoevsky ως μεταφράστρια και ειδικός στις διεθνείς σχέσεις, ενώ παράλληλα εργαζόμουν στο Εμπορικό Επιμελητήριο της πόλης μου.

Στη συνέχεια πήγα στην Αγγλία όπου έκανα μαθήματα εξάσκησης πάνω σε 3 ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Ιταλικά και Ελληνικά που για μένα μέχρι τότε ήταν εντελώς άγνωστη γλώσσα). Εκεί γνώρισα τον σύζυγό μου, που είναι Καβαλιώτης. Παντρευτήκαμε και αποκτήσαμε τρία παιδιά και έκτοτε μένουμε στην Καβάλα εδώ και 17 χρόνια. Εργάζομαι στην Καβάλα ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών.

Επέλεξα να συστρατευτώ με τον Γιάννη Εριφυλλίδη γιατί διαβάζοντας το πρόγραμμά του, διαπίστωσα  μέσα από αυτό, πως μου δίνει ελπίδα για  ένα καλύτερο μέλλον της οικογένειάς μου και το μεγάλωμα των παιδιών μου σε μια πόλη που αξίζει να δείχνει τις κρυμμένες  δυνατότητές της, που επιτέλους πρέπει να αναδειχτούν μόλις ο Γιάννης αναλάβει τα ηνία του Δήμου μας. Τον επέλεξα γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος, πολίτης του κόσμου, που αγαπά την πόλη του και την νοιάζεται. Γιατί ενδιαφέρεται για την πορεία των επαγγελματιών, για τη λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος, την καθαριότητα της πόλης, την αξιοποίηση των διατηρητέων κτιρίων, την ανάδειξη της ιστορίας των Φιλίππων και την αναβάθμιση των υπόλοιπων κοινοτήτων του Δήμου μας».

«Πιστεύουμε ότι οι σπουδές και οι γνώσεις της, οι εμπειρίες από τη ζωή και την εργασία της σε χώρες του εξωτερικού, η εργατικότητα, η αγάπη για τα παιδιά, η επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον χώρο της εκπαίδευσης, η πολύπλευρη προσωπικότητα, η εργατικότητα,  η έμφυτη ευγένεια και η μεγάλη αγάπη της για την Καβάλα καθιστούν την Έλενα Λυμπερή πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας – ιδιαίτερα για την παιδεία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό  – και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη και την περιοχή μας. Έλενα, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button