ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Ο βιαστής γέλαγε και έβριζε τον πατέρα της 18χρονης – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα που έγινε την περασμένη Τρίτη έξω από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στην Αγριά Βόλου από τον 50χρονο άνδρα που σκότωσε τον κουνιάδο του μόλις πληροφορήθηκε ότι βίαζε και εκβίαζε την ανήλικη κόρη του.

Ο Συνήγορος υπεράσπισης του 50χρονου δράστη από την Αργαλαστή Πηλίου, Αλέξης Κούγιας μίλησε σήμερα στο MEGA, σχολιάζοντας την απόφαση της Δικαιοσύνης, αλλά και δίνοντας την εικόνα από τα λεπτά της συμπλοκής των δύο ανδρών.

«Είναι ραγδαία η αλλαγή στάσης της δικαιοσύνης, για το πως αντιμετωπίζει τα σοβαρά αδικήματα. Στην Ελλάδα είναι καθεστώς οι προσωρινές κρατήσεις. Χθες, ένας εκ των κορυφαίων δικαστών της Ελλάδας, ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να διαφωνήσει με την εισαγγελέα και να πει την άποψη του ότι ο κατηγορούμενος έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος, διότι τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία δείχνουν ότι δεν πυροβόλησε με πρόθεση. Αφέθηκε ελεύθερος διότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την οικιακή ειρήνη και να τελέσει άλλο έγκλημα. Δεν είναι επικίνδυνος αυτός ο μικροκαμωμένος άνθρωπος. Δεν πυροβόλησε για να σκοτώσει. Το θύμα γέλαγε και έβριζε τον 50χρονο πατέρα. Και κινήθηκε εναντίον του. Όμως ούτε τότε πυροβόλησε. Τον χτύπησε με το κοντάκι για να μην κινδυνεύσει η ζωή του και πάνω στη συμπλοκή το όπλο εκπυρσοκρότησε. Βρισκόταν σε άμυνα» τόνισε ο κ. Κούγιας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button