ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κοσμοσυρροή στις παραλίες του Νότου και ουρές στο Κουρταλιώτικο φαράγγι: Κυριακάτικη απόδραση για τους ντόπιους, μαγευτικές διακοπές για τους επισκέπτες

Οι παραλίες στο νότιο Ρέθυμνο πλημμύρισαν και σήμερα Κυριακή από κόσμο, προσφέροντας μια καλοκαιρινή απόδραση στους ντόπιους, αλλά και μαγευτικές διακοπές για τους ξένους επισκέπτες

Την τιμητική τους όπως κάθε καλοκαίρι έχουν οι παραλίες του Νότου του Ρεθύμνου, με χιλιάδες επισκέπτες και ντόπιους να κάνουν τις εκδρομές τους, χωρίς να χάσουν ευκαιρία να απολαύσουν τα κρυστάλλινα νερά.

Οι παραλίες στο νότιο Ρέθυμνο πλημμύρισαν και σήμερα Κυριακή από κόσμο, προσφέροντας μια καλοκαιρινή απόδραση στους ντόπιους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ηλιόλουστη μέρα έβαλαν τα μαγιό τους και βούτηξαν στη θάλασσα του Πλακιά.
Από το σκηνικό δε θα μπορούσαν να λείπουν οι τουρίστες που επέλεξαν τον νομό Ρεθύμνου για τις διακοπές τους, θαυμάζοντας το τοπίο και απολαμβάνοντας το καλό φαγητό. 

Κουρταλιώτικο Φαράγγι

Εκατοντάδες οι επισκέπτες που κατεβαίνουν το Κουρταλιώτικο φαράγγι, κάνοντας πεζοπορία μέσα στη φύση και καταλήγοντας στα κρυστάλλινα νερά των πηγών για μια δροσερή βουτιά. 

Πλακιάς

«H θάλασσα είναι υπέροχη, δεν έχει πάρα πολύ κόσμο, οι ταβέρνες πολύ καλές, ό,τι χρειαζόμαστε για ωραίες διακοπές», δήλωσαν στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ ΤV επισκέπτες του νησιού. 

Πλακιάς

«Η θάλασσα, ο ήλιος και το φαγητό, πολλές ταβέρνες, καλό φαΐ και όχι πολύ ακριβά»… 
«Είναι η δεύτερη μέρα μας και είναι τέλεια»… είναι ακόμη λίγες από τις εντυπώσεις που έμειναν στους επισκέπτες από τη σημερινή τους απόδραση. 
«Θέλω να πάω να κολυμπήσω, είναι πολύ όμορφα εδώ, η θάλασσα, οι άνθρωποι, όλα, είναι όπως και στην Τουρκία»… 
«Τα νερά είναι παγωμένα αλλά υπέροχα»… 
«Σου κόβει την ανάσα το τοπίο, απλά φανταστικά. Είναι εξουθενωτικό να ανεβαίνεις πάλι το φαράγγι αλλά το αξίζει», δήλωσαν κάποιοι ακόμη. 

Δείτε το σχετικό βίντεο από το κεντρικό δελτίο της ΚΡΗΤΗ ΤV: 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button