ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση στο ΣΥΡΙΖΑ

Αναρτήσεις του Στέφανου Κασσελάκη από τις ΗΠΑ με μηνύματα προς τον Αλέξη Τσίπρα πυροδοτούν νέα ένταση στο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Νέοι τριγμοί στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τις αναρτήσεις Στέφανου Κασσελάκη με αποδέκτη τον Αλέξη Τσίπρα, που ακολουθούν των δηλώσεων περί μαύρων χρημάτων στα κόμματα, το κλείσιμο της Αυγής και την παρέμβαση των 87 Βουλευτών και στελεχών.

Η ανάρτηση όπως λένε στελέχη του κόμματος έρχεται ως απάντηση στην σκληρή διαρροή κύκλων του πρώην πρωθυπουργού, που έκαναν λόγο για «χυδαιότητες ότι δεν στήριξε οικονομικά την Αυγή».

Στην πρώτη του ανάρτηση ο Στέφανος  Κασσελάκης για «υπονόμευση» από τον πρώην πρωθυπουργό, αν και το διέγραψε στη συνέχεια.

Έγραφε χαρακτηριστικά: «Σταμάτα την υπονόμευση και στήριξέ με να κάνω την προσπάθειά μου». Στη νέα ανάρτηση αντικατέστησε τη φράση ως εξής: «Στήριξε με να κάνω την προσπάθεια για το κόμμα μας, χωρίς παιχνίδια.

Δεν ήρθα στην πατρίδα μου για να αναλώνομαι σε καθημερινούς εσωκομματικούς εμφυλίους. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας και χρειάζεται έναν ηγέτη που θα μπορέσει απερίσπαστος να ασκήσει το λειτούργημά του και να βοηθήσει την πατρίδα να βγει από το νεοφιλελεύθερο τέλμα και τη δεξιά παρακμή» αναφέρει και προσθέτει:

«Αλέξη, γνωρίζεις τον σεβασμό που είχα για σένα από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε για να ρευστοποιηθεί σε ένα κεντρώο σχήμα με συμφωνίες κορυφής έξω από την κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιούται την ευκαιρία να διεκδικήσει να κυβερνήσει και επιτέλους να δικαιώσει τις προσδοκίες των προοδευτικών πολιτών».

«Συμμερίζομαι τις πληγές του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχω τις ίδιες ακριβώς.

Από την ημέρα που ανέλαβα μέχρι σήμερα, αφέθηκα να δώσω τη μάχη χωρίς να δέχομαι καθημερινά εσωκομματικά βέλη μόνο για δύο μήνες (και αυτούς με εξαιρέσεις).

Μαζί με τα νέα παιδιά του ευρωψηφοδελτίου μας. Μαζί με τα στελέχη και τους βουλευτές που έδωσαν την ψυχή τους. Και ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε από το 9% στο 15%. Και ο ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε στη θέση που λίγο πριν έμοιαζε ανέφικτη: Αξιωματική Αντιπολίτευση».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button