ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κοινόχρηστοι χώροι τουαλετών με ελεύθερη χρήση στον Δήμο Πλατανιά

Σχετική ενημερωτική κάρτα η οποία περιέχει τις σχετικές πληροφορίες καθώς και τις θέσεις στάθμευσης στον ίδιο χώρο έχει ήδη διανεμηθεί σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος προς ενημέρωση των πολιτών

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής ότι πλησίον της πλατείας του Πλατανιά, στο εμπορικό κέντρο OLEA, υπάρχουν Κοινόχρηστες τουαλέτες, με ελεύθερη χρήση για το κοινό. 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «πιο συγκεκριμένα υπάρχουν 2 θέσεις αντρικών τουαλετών, 2 θέσεις γυναικείων και 1 μια θέση για ΑμεΑ. 
Μετά από συμφωνία του Δήμου Πλατανιά και της εταιρείας “Κρητικά Ακίνητα” Α.Ε επιτεύχθηκε η παραχώρηση των παραπάνω κοινόχρηστων τουαλετών για ελεύθερη χρήση, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τη δημόσια υγιεινή και εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών. 
Σχετική ενημερωτική κάρτα η οποία περιέχει τις σχετικές πληροφορίες καθώς και τις θέσεις στάθμευσης στον ίδιο χώρο, έχει ήδη διανεμηθεί σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος προς ενημέρωση των πολιτών. 
Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της εταιρείας “Κρητικά Ακίνητα” Α.Ε κ. Γ. Ανδρουλάκη για την προσφορά της εταιρείας προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες του τόπου μας». 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button