ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων από το Δήμο Ηρακλείου

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων

Ο Δήμος Ηρακλείου δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση σχολικών μονάδων και προχωρώντας σε ουσιαστικές παρεμβάσεις σε πολλά από αυτά, ολοκλήρωσε την ανακαίνιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων.

Το ανακαινισμένο σχολείο επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αντώνης Περισυνάκης μαζί με στελέχη του Δήμου, με τους μαθητές να τους υποδέχονται τραγουδώντας στη νοηματική γλώσσα, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα.

Anakainisi_Eidikou_sxoleiou4

Ο Αντιδήμαρχος σε δήλωσή του τόνισε ότι τα σχολεία της Ειδικής Αγωγής βρίσκονται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της Δημοτικής Αρχής. «Εργαζόμαστε για να συμβάλουμε άμεσα και αποτελεσματικά προς την βελτίωση των υποδομών τους και συνεχίζουμε τις άμεσες παρεμβάσεις στα σχολεία» επεσήμανε χαρακτηριστικά. Επίσης, ευχαρίστησε το Διευθυντή του Σχολείου Μανόλη Κουφάκη και όλους τους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων Γιώργο Σισαμάκη για την άμεση παρέμβαση και συνεργασία, τον εργοδηγό του Δήμου Γιάννη Μπαστουνά και την Προϊσταμένη Συντήρησης Σχολικών Κτιρίων Σοφία Αχλαδιανάκη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button