ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Eφαρμογή Dacia AR: Επιλογή μέσω της Επαυξημένης Πραγματικότητας!

Οι ηλεκτρονικές εφαρμογές εδώ και καιρό είναι αναπόσπαστα κομμάτια στον τομέα του αυτοκινήτου, με φυσική συνέπεια όλες οι εταιρείες να συνεργάζονται με τις αντίστοιχες του ηλεκτρονικού τομέα ή να δημιουργούν τις δικές τους εφαρμογές και συστήματα

Μια απ’ αυτές είναι και η εφαρμογή Dacia AR, μέσω της οποίας έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε εικονικά ένα 3D αυτοκίνητο στον χώρο σας και να επιλέξετε το μοντέλο Dacia που επιθυμείτε, διαλέγοντας το χρώμα που σας αρέσει και σας ταιριάζει, μάλιστα όλα αυτά από την οθόνη του κινητού σας ή  του υπολογιστή σας. 

Πέρα απ’ αυτό, με την εφαρμογή Dacia AR μπορείτε να μετακινηθείτε γύρω του, να μπείτε μέσα, να παρατηρήστε λεπτομέρειες, ακόμα και να αλλάξτε το μέγεθός του ή να μοιραστείτε μια φωτογραφία με τους φίλους σας! 

Σημειώστε πως όλα αυτά γίνονται με ένα απλό και πρακτικό τρόπο, τον ίδιο που η Dacia έχει υιοθετήσει πλέον για τις εφαρμογές και τα συστήματα στα μοντέλα της.

Για πωλήσεις αυτοκινήτων-συνεργείο-ανταλλακτικά-φανοβαφείο, Renault-Dacia, ΠΥΡΑΜΙΣ AUTO, 3ο χλμ. ΕΟ Ηρακλείου-Μοιρών, τηλ. 2810 256101.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button