ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αντίστροφη μέτρηση για την προσπάθεια εντοπισμού του 47χρονου ψαροντουφεκά – Σε ποια περιοχή επικεντρώθηκαν οι έρευνες των Αρχών (pics)

Με ίδια μέσα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει η οικογένεια τις έρευνες εάν και εφόσον σταματήσουν οι Αρχές την προσπάθεια

Ανείπωτη ανησυχία έχει προκαλέσει η εξαφάνιση του 47χρονου δύτη, πατέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, από τα Πραιτώρια του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, που πήγε για ψαροντούφεκο με ένα φίλο του και έκτοτε αγνοείται.

Πέρα από το ψαροντούφεκό του που βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (12/10) οι επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του 47χρονου ψαροντουφεκά, που συνεχίστηκαν και σήμερα Σάββατο για τρίτη μέρα με τη συνδρομή ανθρώπων και μέσων από ξηρά, αέρα και θάλασσα, παραμένουν άκαρπες.

Να σημειωθεί ότι το ψαροντούφεκο του δύτη βρέθηκε ανάμεσα στην παραλία της Μονής Κουδουμά και του Αϊ Γιάννη, κάτω από τη σπηλιά του Αγίου Αντωνίου, ωστόσο οι έρευνες σήμερα Σάββατο έγιναν σε ένα εύρος περιοχής που εκτείνεται από Λέντα μέχρι Δέρματο, με τα ίδια μέσα των προηγούμενων ημερών και με drone της ΕΜΑΚ.

Έρευνες για εντοπισμό δύτη

Με τον χρόνο να κυλά αντίστροφα, οι δικοί του άνθρωποι δε σταματούν να αναμένουν με αγωνία να βρεθεί ο 47χρονος Κώστας ο οποίος αναζητείται από το βράδυ της Τετάρτης.

Λιμενικά σκάφη, το ναυαγοσωστικό, δύτες της ΕΜΑΚ και μαζί πυροσβέστες και αστυνομία από την ξηρά με τη συνδρομή εθελοντών ενισχύουν όλες αυτές τις μέρες το έργο που κάνει το ελικόπτερο και το drone σε μια προσπάθεια να σαρωθεί ολόκληρη η περιοχή, με στόχο τον εντοπισμό του 47χρονου, ο οποίος είχε πάει για ψάρεμα με έναν φίλο του και μέχρι στιγμής είναι άφαντος.

Ο χρόνος αναζήτησης εκπνέει, ωστόσο η οικογένεια είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να ψάχνει τον 47χρονο πατέρα με ίδια μέσα, εάν και εφόσον σταματήσουν τις έρευνες οι Αρχές.

Το απόγευμα της Πέμπτης, μετά τις πολύωρες έρευνες, εντοπίστηκε το ψαροντούφεκο του έμπειρου δύτη που γνώριζε τα νερά της περιοχής και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η αγαπημένη του ασχολία θα μετατρεπόταν σε εφιάλτη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button